SPORTTILEIRI KESÄ 2024

Järjestämme kesäkuussa kaksi viikon mittaista kesäleiriä. Tule useammaksi päiväksi tai koko viikoksi! Nappaa paras ystävä, koulukaveri tai naapurin leikkikaverit mukaan ja ilmoittautukaa mukaan!


Paikka: Päivölänlaakson koulu, Hakkuutie 7, 04220 Kerava

Aika: 3.-7.6.2024 ja 10.-14.6.2024

Ilmoittautuminen päättyy 19.5.2024

Tervetuloa! ☀️


Linkki ilmoittautumiseen (myClub):

Sporttileiri I - 3.-7.6.

Sporttileiri II - 10.-14.6.


Liikunnalliset kesäleirimme ovat alakouluikäisille (1-6 luokkalaisille) lapsille suunnattuja päiväleirejä.

Luvassa on vauhdikasta pelailua, taidokasta temppuilua ja iloista yhdessäoloa! 
Leireillä on ohjattua toimintaa päivittäin klo 9-15. Ohjaaja on paikalla klo 8-16, joten lapsi on mahdollista tuoda leirille jo klo 8 ja hakea klo 16 mennessä. 

Mitä odottaa liikunnallisilta kesäleireiltä? 
Leireillä liikutaan monipuolisesti eri lajeja kokeillen, liikunnan iloa unohtamatta! Tiedossa on pelejä ja leikkejä niin sisällä kuin ulkona, voimistelua, temppuilua, akrobatiaa, tanssia, pallopelejä ja yhdessä ajan viettoa. Leirit huipentuvat viikon päätteeksi pidettäviin leiriolympialaisiin! 

Hinnat (sisältävät lämpimän lounaan joka päivä) 

  • 4-5 päivää 150 € 
  • 3 päivää 110 €
  • 2 päivää 75 €

Kun ilmoittaudut, valitse oikea määrä osallistumispäiviä ja järjestelmä luo sinulle laskun siitä määrästä. Lisätietolomakkeella kysytään viikonpäivät, joihin ilmoitettu henkilö tulee osallistumaan.

Leirin maksu ja peruutusehdot

Lasku tulee olla maksettuna ennen leirin alkua.

Leiri-ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa kuluitta viimeistään sunnuntaina 19.05.24 sähköpostilla info(a)keravanvoimistelijat.fi. Mikäli leiri-ilmoittautuminen peruutetaan 20.- 31.05.24 ennen leirin loppusumman maksua, peritään toimistokuluina 20€. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, peritään koko leirin hinta. Maksettuja rahoja ei palauteta.  Jos ilmoittautuminen peruutetaan sairastapauksen johdosta (lääkärintodistus toimitettava info-meiliin), peritään toimistokuluina 20€. 

Lisätietoja leirin vastuuohjaajalta sähköpostitse: melissa.luotonen(a)keravanvoimistelijat.fi.