Tempputunnit

NINJAT 3-5v.
Ninja-tunnilla lapset pääsevät liikkumaan leikkien ja temppuratojen parissa. Ninjamaailmasta tuttujen mielikuvien avulla kehitetään motoriikkaa ja kehonhallintaa sekä perusliikuntataitoja harjoitetaan leikkien lomassa. Ninjoissa temppuilu ja temppuradat ovat isossa osassa toimintaa.

MINITEMPPUTAITURIT 3-5v ja TEMPPUTAITURIT 5-7v
Tempputaitureissa juostaan, touhutaan ja temppuillaan sekä opetellaan akrobatian alkeita, kuten kuperkeikkaa ja käsilläseisontaa. Lisäksi leikitään ja harjoitellaan perusliikuntataitoja - unohtamatta tietenkään temppuratoja! Tempputaitureista on helppo siirtyä parkour-ryhmiimme (parkoursoturit). 

PARKOURSOTURIT 6-8v
Lapsille suunnattu tunti, jossa liikutaan ja temppuillaan sekä sisällä että ulkona. Tunti sekoittaa voimistelun, voimaharjoittelun sekä parkourin ja tarkoituksena on opetella erilaisia taitoja sekä temppuja hauskanpitoa unohtamatta.

Parkoursoturit ovat tempputaitureiden jatkoryhmä, mutta tunnille voi tulla myös ilman harrastustaustaa.

FREEGYM 8-11v                                                                                        Lapsille/nuorille suunnattu tunti, jossa liikutaan ja temppuillaan sekä sisällä että ulkona. Tunti sekoittaa voimistelun, voimaharjoittelun sekä parkourin. Tarkoituksena on opetella erilaisia taitoja sekä temppuja hauskanpitoa unohtamatta.

Freegym-tunnit ovat jatkoa tempputaitureille, mutta tunneille voi tulla myös ilman harrastustaustaa.

PERHEGYM 4-10v + aikuinen                                                                     UUTUUS-tunti, jossa sekä aikuinen että lapsi pääsevät temppuilemaan yhdessä. Tarkoituksena on opetella uusia taitoja hauskaa pitäen. Perhegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour sekä perheakrobatia.