Uskollisuuden Kilta

U-Killassa vaalitaan liikunnan parissa syntynyttä ystävyyttä. Periaatteena toiminnassa on yhteenkuuluvuus, ystävyys ja toisista huolehtiminen.


Killan jäseneksi voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 5 vuotta johonkin Suomen Voimisteluliiton jäsenseuraan kuulunut sekä nykyinen että entinen jäsen.


KNV:N U-Kilta on osa seuran normaalia toimintaa, kiltalainen on seuran jäsen. U-Kilta on perustettu 1973. U-Killalla on oma johtokunta, puheenjohtajana kiltaäiti Lea Särkivuori, varapuheenjohtajana kiltaemäntä Marja-Liisa Marviala, rahastonhoitajana raha-arkunvartija Riitta Adler, sihteerinä muistiinmerkitsijä Riitta Passi, jäsenkirjurina Marja-Liisa Marviala ja kiltamuorina Raina Lempinen.


U-Kilta kokoontuu kerran kuukaudessa, vuoden aikana on 8-9 kokoontumista, joista 6-7 on päivällä ja kaksi iltakokoontumista.


Kiltamaksu 10 e peritään seuran jäsenmaksun yhteydessä (2024). Kiltalainen, joka käy seuran jumpissa, maksaa lisäksi seuran toimintamaksun valintansa mukaan. 


KNV:n U-Kilta osallistuu valtakunnallisiin kiltatapahtumiin ja retkiin, yhteistoimintaa on naapurikiltojen, Järvenpään, Tuusulan, Hyvinkään, Riihimäen, Mäntsälän ja Nurmijärven, kiltojen kanssa. 
 Lisätietoja Keravan Uskollisuuden Killasta antavat:

  • Lea Särkivuori 041 4419778
  • Marja-Liisa Marviala 040 7769748
  • Riitta Passi  040 5691580