VALMENTAJAT

Keravan Voimistelijoissa valmentavat kouluttautuneet ja kokeneet valmentajat!

Valmentajat etenevät Voimisteluliiton koulutusportaita pitkin voimisteluohjaajan koulutuksesta lajitaitokoulutuksiin aina lajitutkinnolle saakka. Myös tuomarikoulutukset kuuluvat olennaisena osana koulutusportaisiin. Kaikilla valmentajilla on oma koulutussuunnitelmansa ja tavoitteena on, että kerran vuodessa jokainen valmentaja osallistuu koulutukseen.

Jenna Kemppainen

Valmennettava tiimi: Team M

Koulutus: Olen ammatiltani liikunnanohjaaja (AMK). Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt tason 1, ja lisäksi toimin SM-tason tuomarina.

Historia: Harrastin kilpa-aerobicia lähemmäs 10 vuotta ja valmennustaipaleeni aloitin vuonna 2006 lasten harrasteryhmistä. Sittemmin olen toiminut apuvalmentajana eri ryhmissä ja syksyllä 2014 aloitin kilpa-aerobic 2-luokan valmentamisen. Nykyisin toimin valmentajana Team M-ryhmässä.

Ajatuksia valmentamisesta: Valmentaminen on jatkuva prosessi, jossa ei voi koskaan tulla valmiiksi, mutta valmentajana voin jatkuvasti kehittää itseäni. Valmennuksen kautta voin jakaa omaa tieto-taitoani eteenpäin valmennettaville, ja nähdä heissä kehittymisen. Parasta on nähdä, kun valmennettavat oppivat uusia taitoja ja kokevat liikunnan tuoman ilon.


Mette Mehtäläinen

Valmennettava tiimi: Team M

Koulutus: Olen valmistunut Helsingin yliopistolta kasvatustieteen maisteriksi. Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt I-tason valmentajakoulutuksen. Lisäksi toimin SM-tuomarina.

Historia: Polkuni KNV:ssa alkoi vuonna 2006 kilpa-aerobicin parissa, jota harrastin 9 vuotta. Ohjaajmisen aloitin lastenryhmissä vuonna 2010. Vuonna 2012 aloitin kilpa-aerobicin harrasteryhmien apuvalmentajana ja valmennusryhmien tiimeissä aloitin vuonna 2014. Tällä hetkellä olen Team M:n vastuuvalmentaja.

Ajatuksia valmentamisesta: Treenaamisen ilo ja onnistumiset saavat hyvälle tuulelle. On mahtavaa olla mukana valmennustoiminnassa, kun huomaa harjoittelun tuottaman kehityksen ja saa seurata vierestä, kun valmenettavat kasvavat huimaa vauhtia vanhemmiksi. Tässä lajissa ei tule ikinä täydelliseksi, vaan aina löytyy harjoiteltavaa ja kehitettävää niin urheilijana kuin valmentajanakin!


Camilla Bergström

Valmennettavat tiimit: Team C&I ja Minibicci 2014-2016

Koulutus: Valmistuin syksyllä 2017 ylioppilaaksi. Tällä hetkellä opiskelen Kemiaa Helsingin yliopistossa. Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt Voimistelukoulu - koulutuksesta osat I & II sekä Monipuolista harjoittelua -koulutuksen.

Historia:  Aloitin valmentamisen apuohjaajana Minibicissä syksyllä 2014. Olen valmentanut Minibicci 11-13 syntyneiden ryhmää vuonna 2017. Nykyisin olen Team C&I:n ja Minibicciryhmän vastuuvalmentaja.

Ajatuksia valmentamisesta: Olen itse harrastanut kilpa-aerobicia kansainvälisellä tasolla vuosina 2009-2019, joten takana on pitkä urheilu-ura. Mielestäni on upeaa saada jakaa omaa osaamistaan ja tietämystään nuoremmille. Valmentamisessa ehdottomasti parasta on nähdä valmennettavien kehitys ja uusien asioiden oppiminen sekä päästä elämään ylä- ja alamäet yhdessä omien valmennettavien kanssa.


Iida Happo

Valmennettavat tiimit: Team C&I ja Team M

Koulutus: Valmistuin keväällä 2018 ylioppilaaksi. Voimisteluliiton koulutuksista olen käynyt Voimistelukoulu - koulutuksesta osat I & II ja Monipuolista harjoittelua koulutuksen.

Historia: Aloitin valmentamisen apuvalmentajana vuonna 2015 ryhmässä Team Minit ja siirryin valmentamaan Minibic 2011-2013 syntyneiden ryhmää vuosina 2017 ja 2018. Minibicistä siirryin valmentamaan Team M ryhmää syksyllä 2018. Nykyisin valmennan Team C&I ja Team M ryhmissä.

Ajatuksia valmentamisesta: Olen itse harrastanut kilpa-aerobiccia vuodesta 2006 alkaen ja minusta on ihanaa päästä jakamaan tietoani mikä on vuosien varrella kertynyt. Parasta valmentamisessa on saada nähdä onnistumisen tunteet, joiden eteen on tehty paljon töitä ja päästä kokemaan elämän eri vaiheita valmennettavien kanssa.


Hanna Tikkanen

Valmennettava tiimi: Team Minit

Koulutus: Valmistuin keväällä 2018 ylioppilaaksi. Opiskelen tällä hetkellä sairaanhoitajaksi AMK:ssa. Valmentajakoulutuksessa olen tasolla I, lisäksi olen käynyt II-tason tuomarikoulutuksen.

Historia: Aloitin kilpa-aerobicin vuonna 2010, harrastin lajia 6 vuotta. Vuonna 2017 aloin toimia tuomarina ja valmentamisen aloitin Minibicci-ryhmästä syksyllä 2018.

Ajatuksia valmentamisesta: Valmentamisessa parasta on nähdä omien valmennettavien kehittyvän ja kasvavan sekä päästä jakamaan onnistumisen hetkiä heidän kanssaan. Mahtavaa on myös se, että voimistelijat itse opettavat minua ja auttavat näin minua kehittymään jatkuvasti valmentajana.


Carla Vesto

Valmennettavat tiimit: Team Minit ja Minibicci 2014-2016

Koulutus: Valmistuin keväällä 2020 ylioppilaaksi. Valmentajakoulutuksessa olen tasolla I.

Historia: Oma polkuni kilpa-aerobicin parissa alkoi vuonna 2011 ja harrastin lajia vuoteen 2018 saakka. Valmentamisen aloitin syksyllä 2018. Toimin tällä hetkellä myös seuran lasten ja nuorten harrastetoiminnan koordinaattorina.

Ajatuksia valmentamisesta: Valmentamisessa hienointa on se, että pääsee toimimaan lasten sekä nuorten parissa ja näin ollen myös seuraamaan heidän kasvuaan niin voimistelijoina kuin ihmisinäkin. Oma lajitausta tuntuu entistä arvokkaammalta, kun tietoja ja taitoja pääsee siirtämään valmentamisen myötä eteenpäin yhä useammille voimistelijoille. Kaikkein palkitsevinta valmentamisessa on päästä kokemaan onnistumisen hetkiä lasten ja nuorten kanssa, jolloin ne tuntuvat kaksinverroin merkityksellisemmiltä!