Kilpa-aerobic

KILPA-AEROBICIN HARRASTURYHMIEN KAUDEN 2024-2025 TIEDOT PÄIVITETÄÄN VIIKON 24 AIKANA!

 

 

Kirppubic 4-6 v 

Kirppubic on 2017-2019 –syntyneiden lasten ensimmäinen kosketus kilpa-aerobicin lajin saloihin. Ryhmässä harjoitellaan aerobicin lajitaitojen alkeita, perusvoimistelua sekä motorisia perustaitoja leikinomaisessa ja innostavassa ilmapiirissä. Ryhmä tekee yhteisen esityksen kauden aikana, ja taitoja pääsee näyttämään lasten omiin Stara-tapahtumiin. Myöhemmin lapsi voi halutessaan tähdätä myös kilpailemaan lajin pariin.  

Kirppubiccarit voivat harjoitella toiveen mukaan joko kerran tai kahdesti viikossa. Harjoitusajat ovat tiistaisin klo 18-19 sekä sunnuntaisin klo 15-16. Harjoitukset järjestetään Loikkalassa, Myllynummentie 10. Ryhmän valmentajina toimivat Mette Mehtäläinen ja Camilla Bergström.

 

Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.

Tiistai klo 18-19

Sunnuntai klo 15-16

 

Nuppubic 7-11 v 

Nuppubic on 7-11 –vuotiaille lapsille suunnattu kilpa-aerobicin harrasteryhmä, jossa harjoitellaan lajin alkeita ja voimistelun perustaitoja sekä temppuillaan erilaisilla KNV:n hallilta löytyvillä välineillä ja telineillä. Ryhmä tekee kausittain kilpa-aerobicin lajinomaisen esityksen, jolla esiinnytään seuran näytöksissä sekä ryhmän toiveiden mukaan myös Stara-tapahtumissa. Nuppubicissä lajiin on mahdollisuus tutustua rennosti harrastaen, ja harrastajilla on mahdollisuus edetä lajin kilparyhmiin, mikäli kilpaileminen alkaa kiinnostamaan.  

Nuppubiccarit harjoittelevat sunnuntaisin klo 16-17:30 Loikkalassa, Myllynummentie 10. Ryhmän valmentajana toimii Nuppu Heiskanen.

 

Ilmoittaudu tästä