TanVo harraste 7-13v

Tunneilla harjoitellaan lajitekniikan alkeita sekä hiotaan voimistelun perustaitoja niin erillisinä harjoituskokonaisuuksina kuin myös pelien ja leikkien kautta. Erilaiset hyppelyt, vartaloliikkeet, rytmiikkaharjoitukset sekä ilmaisuharjoitukset tulevat tutuksi kauden aikana. 
 

Sunnuntain treeni toimii myös 7-10 vuotiaiden kilparyhmien lisätreeninä, jolloin etenemistahti on vauhdikkaampaa. Mikäli voimistelijalla ei ole lajitaustaa tanssista tai voimistelusta, suosittelemme valitsemaan "Felina H -ryhmän" tiistain tunnin. Tiistain ryhmä esiintyy seuran joulu- ja kevätnäytöksissä. 
 

Tiistain ja sunnuntain ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen! Tiistain ryhmä on nimellä "Felina H" ja sunnuntain ryhmä "Tanssillinen voimistelu 7-13v".

 

Ilmoittaudu tästä (<- ilmoittautumislinkki)

KAUSI VIIKKO 32-50.

Ensimmäinen tunti 11.8.

Treeniaika ja paikka 2024-2025

  • Sunnuntaisin klo 17:30-19 Sompion koulun juhlasali
    • Ohjaajat: Tuuli Elomäki, Emmi Laakkonen ja Miriam Ilvonen

TanVo harraste 14-19v

Nuorten tanssillisen voimistelun tunnilla pääset nauttimaan monipuolisista sarjoista, opettelemaan piruetteja, tasapainoja sekä hyppyjä ja syventymään lajitekniikoiden saloihin. Pääpaino on itse lajissa ja tanssimisessa mutta tunneilla on mukana myös lihaskuntoa, balettia sekä venyttelyä. 

Tunti toimii myös nuorten kilparyhmien lisätreeninä. Tunnille voi osallistua kaikki, joilta löytyy voimistelun tai tanssin lajitaustaa (tai vastaava osaaminen).

 

Ilmoittaudu tästä (<- ilmoittautumislinkki)

KAUSI VIIKKO 32-50.

Ensimmäinen tunti 9.8.

Treeniaika ja paikka 2024-2025

  • Perjantaisin klo 17-18:30 Päivölänlaakson koulu
    • Ohjaaja: Melissa Luotonen