Ryhmäliikunta

Kauden 2023-2024 ryhmäliikuntalukujärjestys on julkaistu!

Ryhmäliikunnan kevätkausi 15.1.-10.5.2024.

Talvilomaviikolla 8 ei ole tunteja!Aikuisten ryhmäliikunnan alaikäraja on 15 vuotta.

Vuoden 2024 liikuntakortit ja -liput ovat myynnissä myClub verkkokaupassa

Muistathan ostaa myös vuoden 2024 jäsenyyden!

TehoKeho ja Miesten treeni osallistujat: ottakaa juomapullo, alusta (matto) ja hikipyyhe mukaan!


Kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin voi ilmoittautua seuran uudessa jäsenjärjestelmässä myClubissa, jossa myös voi ostaa samalla kertalipun ja 15 kerran kortin sekä kausi- tai vuosikortit.

myClubin Ilmoittautumiset -> Suodatus -> valitse kurssin nimi, niin pääset katsomaan tuntikuvaukset ja aikataulut sekä ilmoittautumaan mukaan!


Ryhmäliikuntatunneille ei ole pakko ilmoittautua vaan tunnille voi jokainen mennä silloin, kun haluaa, kunhan on voimassaoleva liikuntaan oikeuttava kortti!

Ilmoittautumisen etuna on toki se, että jos tulee jotain muutoksia tuntiaikatauluihin tai muihin tietoihin, lähetämme tiedotuksen sähköpostiin vain ilmoittautuneille.Lippu- ja korttiostokset tehdään nyt myClubin verkkokaupassa. Klikkaa tätä linkkiä, niin pääset sinne suoraan.

myClub-järjestelmän voi ladata omaan puhelimeen ja jäsenkortin kuin myös kaikki liput ja kortit saa näkyviin omaan puhelimeen.

 Lähetämme myös paperiset liput ja kortit halutessanne, joten kertokaa siitä oston yhteydessä olevassa "Tilausrivin lisätieto"-kentässä.


Tullessasi jumppatunneille käytäthän käsidesiä ja jos tunnilla käytetään seuran välineitä, puhdista välineet ohjaajan ohjeen mukaan. Ohjaajat huolehtivat, että tuntien väliin jää riittävästi vaihtoaikaa. Tulethan tunneille terveenä.