Tietoa maksuista

Harrastusmaksu koostuu jäsenmaksusta ja toimintamaksusta. 

Vuonna 2022 jäsenmaksut ovat seuraavat: 

  • Lapset 18€ (alle 18 v)
  • Aikuiset 28€.

Toimintavuotena 18 vuotta täyttävät maksavat aikuisen jäsenmaksun. Aikuisten tunneille osallistuvat 14-18 -vuotiaat maksavat aikuisten harrastemaksun.

Maksut eivät sisällä vakuutusta. 

KNV tarjoaa ilmoittutumisen yhteydessä Pohjolan Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4€ 

Perheliikunta

Perheliikunnan kausimaksu on 55€ / lapsi /kausi. Tämän lisäksi maksetaan lapsen (18€) ja aikuisen jäsenmaksu (28€). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden ajan.


Ryhmään tulee ilmoittaa lapsen lisäksi yksi aikuinen. Aikuinen jumppaa mukana jäsenmaksun hinnalla. Jumpassa käyvä aikuinen voi vaihtua. Jos jumpassa käy lapsen kanssa vakituisesti kaksi aikuista, tulee siinä tapauksessa molempien aikuisten maksaa jäsenmaksu.

Peruutusehdot

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Muista tehdä peruutus joko suoraan ilmoittautumisohjelman kautta tai sähköpostitse toimistolle: info@keravanvoimistelijat.fi. Maksettua jäsenmaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Peruutus tulee tehdä syksyllä syyskuun loppuun mennessä. Määräajan jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% harrastemaksusta. Jäsenmaksun osuutta ei palauteta. 

Syyskauden jälkeen on mahdollista vaihtaa ryhmää tai peruuttaa osallistuminen kevätkaudelle kirjallisesti 11.12.2022 mennessä: info@keravanvoimistelijat.fi.

Poikkeuksena ovat sairastapaukset, joissa maksu on mahdollista saada takaisin käyttämättä jääneen ajan osalta sairastodistusta vastaan yli 14vrk ylittävissä sairastapauksissa.