Tietoa maksuista

Harrastusmaksu koostuu jäsenmaksusta ja toimintamaksusta. 

Vuonna 2022 jäsenmaksut ovat seuraavat: 

  • Lapset 18€ (alle 18 v)
  • Aikuiset 28€.

Toimintavuotena 18 vuotta täyttävät maksavat aikuisen jäsenmaksun. Aikuisten tunneille osallistuvat 14-18 -vuotiaat maksavat aikuisten harrastemaksun.

Maksut eivät sisällä vakuutusta. 

KNV tarjoaa ilmoittutumisen yhteydessä Pohjolan Jumppaturvavakuutuksen hintaan 4€ 

Perheliikunta

Perheliikunnan kausimaksu on 49,50€ / lapsi /kausi. Tämän lisäksi maksetaan lapsen (18€) ja aikuisen jäsenmaksu (28€). Hinta kokonaisuudessaan on siis 95,50€.


Ryhmään tulee ilmoittaa lapsen lisäksi yksi aikuinen. Aikuinen jumppaa mukana jäsenmaksun hinnalla. Jumpassa käyvä aikuinen voi vaihtua. Jos jumpassa käy lapsen kanssa vakituisesti kaksi aikuista, tulee siinä tapauksessa molempien aikuisten maksaa jäsenmaksu.

Peruutusehdot

Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Muista tehdä peruutus joko suoraan ilmoittautumisohjelman kautta tai sähköpostitse toimistolle: info@keravanvoimistelijat.fi.  Maksettua jäsenmaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Peruutus tulee tehdä syksyllä syyskuun loppuun mennessä ja keväällä tammikuun loppuun mennessä.  Määräaikojen jälkeen tulleista peruutuksista perimme 50% harrastemaksusta. Jäsenmaksun osuutta ei palauteta.

Poikkeuksena ovat sairastapaukset, joissa maksu on mahdollista saada takaisin käyttämättä jääneen ajan osalta sairastodistusta vastaan yli 14vrk ylittävissä sairastapauksissa.