Voimistelu ja tanssi

KIRPPUVOIMISTELU 4-5v

Kirppuvoimistelu-ryhmä on ensimmäinen kosketus seuran kilpalajien kilpa-aerobicin ja joukkuevoimistelun maailmaan. Ryhmässä harjoitellaan leikinomaisesti perusvoimistelutaitoja sekä lajitaitojen alkeita niin kilpa-aerobicin kuin joukkuevoimistelun puolelta. Myöhemmin lapsi voi halutessaan suuntautua kumpaan tahansa kilpalajiin.

KEIJUT 3-4v, MENNINKÄISET 5-6v
Keijuissa ja Menninkäisissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja. Voimistelupassi on lapselle konkreettinen osoitus taitojen karttumisesta. Passin liikkeet ja liikesarjat ovat ikäryhmälle sopivia voimistelun perusliikkeitä. Voimistelupassin liikkeet ohjaavat laadukkaaseen ja turvalliseen perusvoimisteluun.

HALTIJAT 5-7v
Haltijoissa tutustutaan leikkien ja mielikuvitusmaailman sekä musiikin avulla voimistelun perusliikkeisiin. Tunneilla kokeillaan myös voimisteluvälineitä sekä touhutaan temppuratojen parissa posket punaisina!

Haltijat sopivat loistavasti Keijujen ja Menninkäisten jatkoryhmäksi, mutta mukaan voi tulla ilman harrastustaustaakin.

AKROBAATIT (alakouluikäiset)                                                                    Akrobaateissa kehitetään vartalon hallintaa, voimaa, liikkuvuutta ja ketteryyttä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Tällä tunnilla yhdistyy monipuolisesti voima, tasapaino ja liikkuvuus - hauskuutta unohtamatta!

Sopii loistavasti myös tukilajiksi muihin urheilulajeihin.

SHOWTANSSI kouluikäiset
Vauhdikkaalla tanssitunnilla harjoitellaan erilaisia tanssityylejä sekä -sarjoja, joita yhdistetään upeiksi ja meneviksi kokonaisiksi tansseiksi. Tunnilla tanssitaan viimeisimpien trendien mukaisiin musiikkeihin!