Ohjaajahaku kausi 2024-2025

❤️Haluatko päästä mukaan mahtavaan ohjaajatiimiimme sekä työskentelemään tärkeässä ja innostavassa roolissa edistäen lasten, nuorten sekä aikuisten liikkumista?

❤️Haemme nyt tulevalle kaudelle 2024-2025 ryhmiimme innokkaita ohjaajia, valmentajia sekä apuohjaajia / -valmentajia. Vastuuohjaajan ikäraja on 18 -vuotta. Apuohjaajaksi voi hakea täyttettyään 14 -vuotta.

❤️Mikäli sinulla on kiinnostusta liikuntaa kohtaan tai haluat päästä jakamaan osaamistasi jostain lajista, haluamme kuulla sinusta ehdottomasti lisää! Olemme innokkaita saamaan myös uusia lajeja tuntitarjontaamme, joten tuo rohkeasti omaa osaamistasi esille. (Esim. Pallopelit, akrobatia, sirkus...)

Tarve ohjaajille, nykyisen tuntitarjonnan mukaan, on niin harraste- kuin myös kilpapuolella. Seuran tarjoamia lajeja ovat mm.
Harraste:
- Perusvoimistelu
- Temppuilu
- Tanssi
- Parkour

Kilpapuoli:
- Tanssillinen voimistelu
- Joukkuevoimistelu
- Kilpa-aerobic

❤️Tarjoamme sinulle taulukon mukaisen palkan, mahdollistamme veloituksettoman koulutuksen kerran kaudessa sekä saat kannustavan, tukevan ja positiivisen tiimin työpanoksesi ympärille.

❤️Toivottavati kuulemme sinusta pian! Kysymyksiä ja hakemuksesi CV:n kera voit lähettää melissa.luotonen@keravanvoimistelijat.fi