Seuratuotteet

KNV:n seuravaatteiden toimituksesta vastaa Yvette Finland Oy.

Seuratuotteita pääset tilaamaan osoitteesta www.yvette.fi/keravan_voimistelijat. Jokaisen seuratuotteita tilaavan jäsenen tulee luoda omat tunnukset yvette.fi -sivuille ja kirjautua KNV:n seurakauppaan tunnuksella KNV2021. Mikäli olet tilannut seuratuotteita Yvette.fi:n kautta jo aiemmin, voit tehdä ostoksia vanhoilla tunnuksillasi myös jatkossa.

Seuratuotteiden hinnat sisältävät logopainatuksen tai brodeerauksen. Seuratuotteet toimitetaan asiakkaalle 1-2 viikossa tilauksesta, untuvatakit brodeerattuina 1-3 viikossa. Huomaathan, että logo-painatetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Koodilla KNV2021 saat myös Yveten normaalihintaisesta mallistosta -30% alennuksen. Alennus ei koske seura-asuja, eikä jo alennettuja tuotteita. 

Yveten asiakaspalvelu auttaa mielellään tuotteita ja tilauksia koskevissa kysymyksissä. Olethan siis yhteydessä suoraan: asiakaspalvelu@yvette.fi.

Seuran turkoosi ulkoilutakki

Turkoosia takki on myynnissä toimistolla superedulliseen 20€:n hintaan. Takki on loistava valinta syyskeleihin ja jälleen kevään lämpimiin päiviin. 

Lasten jäljellä olevat koot:

128 - 140 - 152 - 164  

Aikuisten jäljellä olevat koot: 

38 - 42

Facebook - kirppis

KNV:llä on myös oma facebook-kirppis, jossa voit myydä ja ostaa seuravaatteita ja muita voimisteluvaatteita/-tarvikkeita vapaasti. Kirppis löytyy Keravan Voimistelijoiden Jumppakirppis.