VALMENNUSJÄRJESTELMÄ

Keravan Voimistelijat tarjoaa kilpa-aerobicin laadukasta valmennusta, jossa urheilija voi harjoitella ikänsä, taitotasonsa sekä motivaationsa mukaisesti harrastaen, kilpaillen tai Suomen huippua kohti tähdäten.

Harjoittelu aloitetaan Kirppuvoimistelusta tai Esivalmennusryhmästä, joista edetään seuraaviin kilparyhmiin iän ja taitojen karttuessa. Yli 8-vuotiaat uudet harrastajat voivat tulla suoraan kilparyhmiin. Harjoittelu aloitetaan pääsääntöisesti aina kilpalinjan ryhmistä, joista on mahdollisuus nousta SM-linjan ryhmiin osallistumalla kauden lopuksi järjestettäviin Try out -testeihin. 

Kilparyhmät ovat loistava vaihtoehto lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla tavoitteellisesti uusia taitoja oppien, ilman isoa sitoutumisvaatimusta harrastukseen. Kilpalinjan ryhmissä harjoittelu onnistuu myös jonkin toisen lajin oheislajina. Myös kilpa-aerobicin treenaaminen ilman kilpailutavoitetta on mahdollista kilpalinjan ryhmissä. 

SM-linjan ryhmissä harjoittelu tähtää kohti kansallista kärkeä ja kansainvälisiä kilpailuja. Näissä ryhmissä harjoitteleminen vaatii urheilijalta ja perheeltä vahvaa sitoutumista harjoituksiin, kilpailuihin ja leireihin sekä kilpaurheilua tukevaan elämäntapaan