Lydina 2011-2013

Lydina joukkue on 10-12 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun ryhmä, jossa on mahdollista harjoitella 1-2x viikossa. 2x viikossa harjoittelua suositellaan vahvasti lajitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Tunneilla harjoitellaan pääasiassa tanssillisen voimistelun tekniikoita niin vartalosarjoissa kuin myös erilaisissa askelluksissa ja käsiliikkeissä. Jännityksen, rentouden ja dynamiikan vaihtelut tulevat tunneilla tutuiksi, mutta aikaa käytetään myös mielikuvaharjoituksiin, temppuiluun sekä leikkeihin ja peleihin. Mikäli joukkueella on innostusta, joukkue voi osallistua Stara- tapahtumiin kevään 2024 aikana.  


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Emmi Laakkonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Maanantai klo 17.15-18.15 Päivölänlaakson koulun liikuntasali (harraste + kilpailevat)

Torstai klo 17:45-19 Savion koulun liikuntasali (kilpailevat)


Syyskaudella voimistelija voi valita joko maanantain tai torstain treenin tai käydä molemmissa.  Kevätkaudella torstain treeni on stara- tapahtumiin meneville, jolloin tulee harrastaa 2x viikossa. Kevätkaudella vaihtoehtoina on siis harrastaa kerran viikossa maanantaina, tai kaksi kertaa viikossa maanantaina ja torstaina.