Felina 2014-2016

Felina on 7-9- vuotiaille tarkoitettu tanssillisen voimistelun ryhmä. Tunneilla harjoitellaan lajitekniikan alkeita sekä hiotaan voimistelun perustaitoja niin erillisinä harjoituskokonaisuuksina kuin myös pelien ja leikkien kautta. Erilaiset hyppelyt, vartaloliikkeet, rytmiikkaharjoitukset sekä ilmaisuharjoitukset tulevat tutuksi kauden aikana. Felinassa on mahdollista harjoitella 1-2x viikossa, mutta suosittelemme kahdesti viikossa harjoittelua lajitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. 


Kevätkaudella 2024 on mahdollisuus osallistua Felina HARRASTE tai Felina KILPA -ryhmään.  Harrasteryhmä treenaa 1x vkossa ja osallistuu seuran näytöksiin. Kilparyhmässä osallistumme kevään aikana Stara-tapahtumiin. Felina KILPA treenaa 2x viikossa.Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Melissa Luotonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Felina HARRASTE

Tiistai klo 16:45-17:45 Päivölänlaakson koulun liikuntasali


Felina KILPA

Tiistai klo 17:45-19 Päivölänlaakson koulun liikuntasali

Keskiviikko klo 16.30-17.45 Savion koulun liikuntasali

Kilparyhmään voivat ilmoittautua kaikki innokkaat lajitaustasta riippumatta. Teemme kuitenkin alkukauden aikana havainnointia voimistelijoiden taitotasosta, motivaatiosta ja valmiudesta osallistua Stara-tapahtumiin. Harjoittelu on tavoitteellista ja ryhmään osallistuminen edellyttää harjoituksiin, kilpailuihin sekä ylimääräisiin leiripäiviin tms. sitoutumista.