Felina 2014-2016

Felina on UUSI 7-9- vuotiaille tarkoitettu tanssillisen voimistelun ryhmä. Tunneilla harjoitellaan lajitekniikan alkeita sekä hiotaan voimistelun perustaitoja niin erillisinä harjoituskokonaisuuksina kuin myös pelien ja leikkien kautta. Erilaiset hyppelyt, vartaloliikkeet, rytmiikkaharjoitukset sekä ilmaisuharjoitukset tulevat tutuksi kauden aikana. Felinassa on mahdollista harjoitella 1-2x viikossa, mutta suosittelemme kahdesti viikossa harjoittelua lajitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Mikäli joukkueella on innostusta, joukkue voi osallistua Stara- tapahtumiin kevään 2024 aikana. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki innokkaat harrastajat. 


JOUKKUEET EIVÄT VALITETTAVASTI OSALLISTU JOULUNÄYTÖKSEEN 9.12. TANVO CUP 2 KILPAILUN TAKIA.


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Melissa Luotonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Tiistai klo 18-19 Päivölänlaakson koulun liikuntasali

Keskiviikko klo 16.45-17.45 Savion koulun liikuntasali


Syyskaudella voimistelija voi valita joko tiistain tai keskiviikon treenin tai käydä molemmissa.  Kevätkaudella keskiviikon treeni on stara- tapahtumiin meneville, jolloin tulee harrastaa 2x viikossa. Kevätkaudella vaihtoehtoina on siis harrastaa kerran viikossa tiistaina, tai kaksi kertaa viikossa tiistaina ja keskiviikkona.