Voimistelemaan Luxiin

Tavoitteellista harjoittelua hauskuutta unohtamatta, uusia kavereita ja kokemuksia!

Tätä kaikkea tuo joukkuevoimistelu ja harjoittelu iloisessa Luxissa!

Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuosina 2009 ja 2010 syntyneet tytöt; aiempaa lajitaustaa ei tarvita.

Luxissa jokaisen on mahdollisuus harjoitella omalla tasollaan. Harjoituksia voi valita 2-4 kertaa viikossa. Ikäryhmästä muodostetaan kausittain joukkueet perheiden toivoma harjoitusmäärä, voimistelijan ikä, motivaatio, harjoitustaidot, ominaisuudet ja lahjakkuus huomioiden. Valmentajat auttavat ja ohjaavat harjoitusmäärän valinnassa ja joukkueiden muodostamisessa.

Luxissa harjoittelee kaksi joukkuetta: Lux Stara ja Lux. Lisää joukkueiden toiminnasta voi lukea joukkueiden omilta välilehdiltä. Lux Stara on kaikille avoin joukkue. Lux joukkueessa valmennustiimi muodostaa yhteistyössä perheiden kanssa kokoonpanot. Lux Stara esiintyy Stara-tapahtumissa. Lux joukkue kilpailee joukkuevoimistelun 8-10-vuotiaiden sarjassa.


Jos olette kiinnostuneet joukkueen toiminnasta, voitte valita teille sopivimman tavan tulla mukaan:


* KOKEILEMAAN LUX STARAAN

Lux Staran harjoituksiin on avoimet ovet, sovi kokeilukerrasta sähköpostitse. Valmentajat voivat kokeilukerran jälkeen ohjata kokeilemaan myös Lux -joukkueen harjoituksiin.

Sovi kokeilukerrasta: lux.knv@gmail.com


* ILMOITTAUDU MUKAAN LUX STARAAN

Voit myös ilmoittautua suoraan mukaan Lux Stara joukkueeseen jäsentieto-ohjelmassa ilman erillistä kokeilua. Voit myös laittaa viestiä lux.knv@gmail.com ja tulla kokeilemaan milloin tahansa kauden aikana.

Lux Stara on kaikille avoin joukkue ja mukaan pääsee ilmoittautumalla seuran jäsentieto-ohjelmassa.


* SOVI KOKEILUKERRASTA LUX -JOUKKUEESEEN

Lux joukkueeseen otetaan aiempaa voimistelu/tanssi/luistelu tms taustaa omaavia tyttöjä. Voit sopia kokeilukerrasta valmentajan kanssa.

Sovi kokeilukerrasta: lux.knv@gmail.com