Ikiliike

Ikiliike-tunnit on tarkoitettu ikääntyneille sekä henkilöille, joilla on jostain syystä rajoitteita liikkumisen kanssa. Tunnit ovat ammattilaisten vetämiä ja niillä annetaan liikkeille vaihtoehtoja, jotta jokainen pystyy oman kunnon ja kykynsä mukaan nauttimaan liikunnasta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Tunneille ovat tervetulleita niin miehet kuin naisetkin.

Ikiliike-kortilla voi osallistua kaikkiin Ikiliike-tunnuksella oleville tunneille. Ikiliike-tunneille voi osallistua myös meidän kaikilla muillakin jumppakorteilla sekä kertalipuilla. 


Ikiliikkeen kevätkausi 15.1.-10.5.2024.


17.12. lähtien voi halutessaan ilmoittautua kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin seuran uudessa jäsenjärjestelmässä myClubissa, jossa myös voi ostaa samalla kertalipun ja 15 kerran kortin sekä kausi- tai vuosikortit.

myClubin Ilmoittautumiset -> Suodatus -> valitse kurssin nimi, niin pääset katsomaan tuntikuvaukset ja aikataulut sekä ilmoittautumaan mukaan!


Lippu- ja korttiostokset tehdään nyt myClubin verkkokaupassa. Klikkaa tätä linkkiä, niin pääset sinne suoraan.

Kevään liput ja kortit tulevat myyntiin viikolla 51!

Lisätietoja:

Seuran toimiston yhteystiedot:

info(a)keravanvoimistelijat.fi                                           

Puhelin 040-7288 767   

(Huom! soittoajat Yhteystiedot sivulla)


Toimiston sijainti:

Loikkala, Myllynummentie 10, 04260 Kerava

Punainen, iso tehdashalli. Oranssi "Keravan voimistelijat KNV ry" kyltti oven ulkopuolella. 

(Huom! aukioloajat Yhteystiedot sivulla)
TUNTIKUVAUKSET

Aamustartti

Tunnin alussa alkulämmittely, jonka jälkeen perusliikkeitä, pystyasentoa ja isoja lihasryhmiä hyväksikäyttäen. Lattialla etsitään ja vahvistetaan syviä lihaksia. Tunnin lopussa venyttelyt. Käytämme  välillä kuminauhoja ja keppejä. Tunti on kaikille sopivaa perusliikkumista, jossa keskitytään oman kehon hallintaa tukeviin liikkeisiin. Sopii myös aloittaville jumppaajille ikään katsomatta. 

Kehonhallinta-tasapaino

Monipuolisesti liikuntakykyä ja kuntoa ylläpitävä tunti, jossa keskitytään myös tasapainon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä lihaskunnon vahvistamiseen. Käytämme tunnilla eri välineitä. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä loppuvenyttelyt. Välillä ryhmässä pelataan ja leikitään, joten tunti ei sovellu tosikoille.

Tuolijumppa

Jumppaa tuolilla istuen rennosti hyvällä mielellä. Musiikki ja mielikuvat vievät rentoon liikuntahetkeen, jossa huomioidaan koko keho. Soveltuu sekä ikääntyneille että henkilöille, joilla on liikuntarajoitteita. 


Kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin voi ilmoittautua seuran  jäsenjärjestelmässä myClubissa, jossa myös voi ostaa samalla kertalipun ja 15 kerran kortin sekä kausi- tai vuosikortit.

myClubin Ilmoittautumiset -> Suodatus -> valitse kurssin nimi, niin pääset katsomaan tuntikuvaukset ja aikataulut sekä ilmoittautumaan mukaan!

Ryhmäliikuntatunneille ei ole pakko ilmoittautua vaan tunnille voi jokainen mennä silloin, kun haluaa.

Ilmoittautuminen on suotavaa, koska mahdolliset muutokset voidaan lähettää sähköpostilla vain ilmoittautuneille.


Lippu- ja korttiostokset tehdään nyt myClubin verkkokaupassa. Klikkaa tätä linkkiä, niin pääset sinne suoraan. 

KEVÄÄN 2024 lippu- ja korttiostokset voi tehdä myös Keravan Voimistelijoiden toimistolla (ma klo 15-18).

myClub-järjestelmän voi ladata omaan puhelimeen ja jäsenkortin kuin myös kaikki liput ja kortit saa näkyviin omaan puhelimeen.

Lähetämme myös paperiset liput ja kortit halutessanne, joten kertokaa siitä oston yhteydessä olevassa "Tilausrivin lisätieto"-kentässä.