Tanssillinen voimistelu


Tanssillinen voimistelu on kokonaisvaltaista liikuntaa, jossa yhdistyy tanssin hauskuus ja voimistelun keveys. Tanssillinen voimistelu kehittää kunnon ja taidon lisäksi myös luovuutta ja sen perustana on keskivartalosta lähtevä, virtaava liike.


Ryhmät: 

Midina 5-6v (2017-2018 syntyneet)

Midina on 5-6 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun ryhmä ja näin ollen nuorin joukkue tanvopuolella. Midinassa harjoitellaan pääasiassa vielä perusvoimistelutaitoja, mutta tutustutaan myös lajinomaisesti virtaavaan liikekieleen sekä keskustaliikuntaan. Tunneilla hiotaan laadukasta ja turvallista perusvoimistelua sekä opitaan uutta leikkien ja mielikuvien kautta. 

Midina joukkue harjoittelee 1x viikossa. Tunneille ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet ilman aiempaa taustaa. Ryhmä ei vielä tällä kaudella osallistu seuran ulkopuolisiin tapahtumiin/kilpailuihin/näytöksiin, mutta on mukana seuran kevät- ja joulunäytöksissä. Tavoitteena, että innostuneista osallistujista saataisiin muodostettua parin vuoden sisällä esiintyvä/kilpaileva joukkue. 


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Emmi Laakkonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Torstai klo 17-17:45 Savion koulun liikuntasali


Felina HARRASTE JA KILPA 7-9v (2014-2016 syntyneet)

Felina on 7-9- vuotiaille tarkoitettu tanssillisen voimistelun ryhmä. Tunneilla harjoitellaan lajitekniikan alkeita sekä hiotaan voimistelun perustaitoja niin erillisinä harjoituskokonaisuuksina kuin myös pelien ja leikkien kautta. Erilaiset hyppelyt, vartaloliikkeet, rytmiikkaharjoitukset sekä ilmaisuharjoitukset tulevat tutuksi kauden aikana. 


Kevätkaudella 2024 on mahdollisuus osallistua Felina HARRASTE tai Felina KILPA -ryhmään.  Harrasteryhmä treenaa 1x vkossa ja osallistuu seuran näytöksiin. Kilparyhmässä osallistumme kevään aikana Stara-tapahtumiin. Felina KILPA-ryhmä treenaa 2x viikossa ja osallistuminen molempiin harjoituksiin on pakollista.


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Melissa Luotonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Felina HARRASTE

Tiistai klo 16:45-17:45 Päivölänlaakson koulun liikuntasali


Felina KILPA

Tiistai klo 17:45-19 Päivölänlaakson koulun liikuntasali

Keskiviikko klo 16.30-17.45 Savion koulun liikuntasali

Kilparyhmään voivat ilmoittautua kaikki innokkaat lajitaustasta riippumatta. Teemme kuitenkin alkukauden aikana havainnointia voimistelijoiden taitotasosta, motivaatiosta ja valmiudesta osallistua Stara-tapahtumiin. Harjoittelu on tavoitteellista ja ryhmään osallistuminen edellyttää harjoituksiin, kilpailuihin sekä ylimääräisiin leiripäiviin tms. sitoutumista.


Lydina HARRASTE JA KILPA 10-12v (2011-2013 syntyneet)

Lydina joukkue on 10-12 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun ryhmä, jossa on mahdollista harjoitella 1-2x viikossa. 2x viikossa harjoittelua suositellaan vahvasti lajitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Tunneilla harjoitellaan pääasiassa tanssillisen voimistelun tekniikoita niin vartalosarjoissa kuin myös erilaisissa askelluksissa ja käsiliikkeissä. Jännityksen, rentouden ja dynamiikan vaihtelut tulevat tunneilla tutuiksi, mutta aikaa käytetään myös mielikuvaharjoituksiin, temppuiluun sekä leikkeihin ja peleihin. 

  

Kevätkaudella torstain treeni on Stara- tapahtumiin meneville, jolloin tulee harrastaa 2x viikossa maanantaisin sekä torstaisin. Kevätkaudella vaihtoehtoina on siis harrastaa kerran viikossa maanantaina HARRASTE-ryhmässä tai kaksi kertaa viikossa maanantaina ja torstaina KILPA-ryhmässä.

Torstain kilparyhmän harjoituksiin ei voi osallistua, ellei käy myös maanantain ryhmässä.


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Emmi Laakkonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Maanantai klo 17.15-18.15 Päivölänlaakson koulun liikuntasali (harraste + kilpailevat)

Torstai klo 17:45-19 Savion koulun liikuntasali (kilpailevat)


Kausi 14.8.2023-10.5.2024

Syyslomalla vko 42 ei tunteja

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2023 ei tunteja

Joululoma 10.12.2023-14.1.2024

Talvilomalla vko 8 ei tunteja

Pääsiäisenä 29.3.2024-1.4.2024 ei tunteja

Vappuna 30.4. - 1.5.2024 ei tunteja

Helatorstaina 9.5.2024 ei tuntejaJoulunäytös 9.12.2023

Kevätnäytös 11.5.2024


***

13-14v Edina (valmennusryhmä)

15-19v Adriana (valmennusryhmä)

aikuiset, Aino (valmennusryhmä)

Katso valmennusryhmien tiedot ja ohjeet Kilpatoiminta -sivulta.