Tanssillinen voimistelu


Tanssillinen voimistelu on kokonaisvaltaista liikuntaa, jossa yhdistyy tanssin hauskuus ja voimistelun keveys. Tanssillinen voimistelu kehittää kunnon ja taidon lisäksi myös luovuutta ja sen perustana on keskivartalosta lähtevä, virtaava liike.

Jos haluaa harrastaa useana päivänä, tulee ryhmiin ilmoittautua erikseet.

JOUKKUEET EIVÄT VALITETTAVASTI OSALLISTU JOULUNÄYTÖKSEEN 9.12. TANVO CUP 2 KILPAILUN TAKIA.


Ryhmät: 

Midina 5-6v (2017-2018 syntyneet)

Midina on 5-6 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun ryhmä ja näin ollen nuorin joukkue tanvopuolella. Midinassa harjoitellaan pääasiassa vielä perusvoimistelutaitoja, mutta tutustutaan myös lajinomaisesti virtaavaan liikekieleen sekä keskustaliikuntaan. Tunneilla hiotaan laadukasta ja turvallista perusvoimistelua sekä opitaan uutta leikkien ja mielikuvien kautta. 

Midina joukkueessa on mahdollista harjoitella 1-2x vkossa oman innostuksen mukaan. Tunneille ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet ilman aiempaa taustaa. Ryhmä ei vielä tällä kaudella osallistu seuran ulkopuolisiin tapahtumiin/kilpailuihin/näytöksiin, mutta ovat mukana seuran kevät- ja joulunäytöksissä. Tavoitteena, että innostuneista osallistujista saataisiin muodostettua parin vuoden sisällä esiintyvä/kilpaileva joukkue. 


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Emmi Laakkonen, Melissa Luotonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Tiistai klo 17-18 Päivölänlaakson koulun liikuntasali

Torstai klo 17-18 Savion koulun liikuntasali


Felina 7-9v (2014-2016 syntyneet)

Felina on UUSI 7-9- vuotiaille tarkoitettu tanssillisen voimistelun ryhmä. Tunneilla harjoitellaan lajitekniikan alkeita sekä hiotaan voimistelun perustaitoja niin erillisinä harjoituskokonaisuuksina kuin myös pelien ja leikkien kautta. Erilaiset hyppelyt, vartaloliikkeet, rytmiikkaharjoitukset sekä ilmaisuharjoitukset tulevat tutuksi kauden aikana. Felinassa on mahdollista harjoitella 1-2x viikossa, mutta suosittelemme kahdesti viikossa harjoittelua lajitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Mikäli joukkueella on innostusta, joukkue voi osallistua Stara- tapahtumiin kevään 2024 aikana. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki innokkaat harrastajat. 


Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Melissa Luotonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Tiistai klo 18-19 Päivölänlaakson koulun liikuntasali

Keskiviikko klo 16.45-17.45 Savion koulun liikuntasali


Syyskaudella voimistelija voi valita joko tiistain tai keskiviikon treenin tai käydä molemmissa.  Kevätkaudella keskiviikon treeni on stara- tapahtumiin meneville, jolloin tulee harrastaa 2x viikossa. Kevätkaudella vaihtoehtoina on siis harrastaa kerran viikossa tiistaina, tai kaksi kertaa viikossa tiistaina ja keskiviikkona. 


Lydina 10-12v (2011-2013 syntyneet)

Lydina joukkue on 10-12 -vuotiaiden tanssillisen voimistelun ryhmä, jossa on mahdollista harjoitella 1-2x viikossa. 2x viikossa harjoittelua suositellaan vahvasti lajitaustasta ja kokemuksesta riippumatta. Tunneilla harjoitellaan pääasiassa tanssillisen voimistelun tekniikoita niin vartalosarjoissa kuin myös erilaisissa askelluksissa ja käsiliikkeissä. Jännityksen, rentouden ja dynamiikan vaihtelut tulevat tunneilla tutuiksi, mutta aikaa käytetään myös mielikuvaharjoituksiin, temppuiluun sekä leikkeihin ja peleihin. Mikäli joukkueella on innostusta, joukkue voi osallistua Stara- tapahtumiin kevään 2024 aikana.

  

Tästä pääset katsomaan kaikkia kurssejamme  (paina Suodatus, jonka alta kaikki tunnit löytyvät) ja alla olevista ryhmälinkeistä pääset suoraan ilmoittautumaan kyseiseen ryhmään.


Ohjaajat: Emmi Laakkonen ja Sini Sairanen

Aika ja paikka:

Maanantai klo 17.15-18.15 Päivölänlaakson koulun liikuntasali

Torstai klo 18-19 Savion koulun liikuntasali


Syyskaudella voimistelija voi valita joko maanantain tai torstain treenin tai käydä molemmissa.  Kevätkaudella torstain treeni on stara- tapahtumiin meneville, jolloin tulee harrastaa 2x viikossa. Kevätkaudella vaihtoehtoina on siis harrastaa kerran viikossa maanantaina, tai kaksi kertaa viikossa maanantaina ja torstaina.


Kausi 14.8.2023-10.5.2024

Syyslomalla vko 42 ei tunteja

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2023 ei tunteja

Joululoma 10.12.2023-14.1.2024

Talvilomalla vko 8 ei tunteja

Pääsiäisenä 29.3.2024-1.4.2023 ei tunteja

Vappuna 1.5.2023 ei tunteja


Joulunäytös 9.12.2023

Kevätnäytös 11.5.2024


***

13-14v Edina (valmennusryhmä)

15-19v Adriana (valmennusryhmä)

aikuiset, Aino (valmennusryhmä)

Katso valmennusryhmien tiedot ja ohjeet Kilpatoiminta -sivulta.