Strategiakysely

Seurassamme työstetään strategiaa vuosille 2022-2025. Strategia on seuratoiminnan tärkein työkalu, joka toimii pohjana kaikelle päätöksenteolle ja suuntaviivoille.

Minkälaisessa seurassa juuri sinä haluaisit olla? Mitkä arvot ovat tärkeitä sinulle? Miltä näyttää KNV vuonna 2025?

OSALLISTU JA VAIKUTA! 

Kysely on avoinna syyslomaviikon lopppuun asti. Viimeinen vastauspäivä on 24.10.2021.


Kyselyyn vastaaminen vie noin 5minuuttia. Pääset vaikuttamaan seuran strategisiin painotuksiin ja tulevien vuosien kehityskohtiin. Vastaamalla varmistat, että tulevassa strategiassa kuuluu ja näkyy vahvasti jäsenten ääni.

Vastanneiden kesken arvotaan  15-kerran kortti aikuisten liikuntaryhmiin (arvo 92€) tai vastaavansuuruinen etu lasten harrastejumppiin (arvo 84,50€) tai valmennusmaksuun (arvo 80-92€). Arvontaan osallistut täyttämällä yhteystietosi arvonnan lopussa. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan arvonnan jälkeen. Yhteystietoja ei voida yhdistää kyselyn vastauksiin. Voit siis vastata täysin anonyymisti.


Käytä pieni hetki aikaasi ja anna panoksesi seuran tulevaisuuden kuvaan!


Strategiatyöryhmää vetää Paulina Mertanen ja muut työryhmän jäsenet ovat: Lilli Keskitalo, Camilla Bergström, Oona Peltonen, Carla Vesto ja Tarja Mahkonen. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää strategiatyöstä, otathan yhteyttä Tarjaan.


Tehdään yhdessä KNV:stä entistä parempi seura harrastaa ja liikkua ilolla!