MAKSUT

KNV:n Valmennusryhmien hinnat kaudella 2021-2022

Hinnat koostuvat jäsenmaksusta ja valmennusmaksusta. Lisäksi kuluja syntyy kisa- ja leirimaksuista, varustehankinnoista sekä lisenssimaksuista.JÄSENMAKSU 2021

Lapset ja nuoret (0-17 v)  15 €
Aikuiset  25 €
Toimihenkilöt (ohjaaja/valmentaja) 15 €
Kannatusjäsen (yksityishenkilö/yritys)  50 €

Jäsenmaksu maksetaan vuoden alussa ja on voimassa kalenterivuoden.
VALMENNUSMAKSU

1-3h viikossa harjoittelevat 80€ / viikkotunti

3,5-6h viikossa harjoittelevat 73€ / viikkotunti

6,5-9 h viikossa harjoittelevat 69€ / viikkotunti

9,5h ja enemmän viikossa treenaavat 66€ / viikkotunti

Maksimihinta 990€

Esim. jos joukkue harjoittelee 10 tuntia viikossa, on valmennusmaksu kaudelta, 18-19 viikkoa, 660 euroa (10 vkt x 66 €). Valmennusmaksu maksetaan kausittain ja laskun saa ilmoittautumisen yhteydessä.Valmennusmaksu on mahdollista maksaa myös osissa, käytä aina samaa viitenumeroa, niin kaikki maksut kirjaantuvat oikealle laskulle. Valmennusmaksu on oltava maksettuna ennen kauden loppua. Kevät- ja syyskauden ulkopuoliset treenit laskutetaan erikseen.


Maksut eivät sisällä vakuutusta. 
SIIVOUSMAKSU - UUSI, KOKEILU

Syksyn 2021 ajan kokeilemme Loikkalan siivousta ulkoistettuna (aikaisemmin hallin siivous tehty talkootyönä vanhempien voimin). Siivousmaksu 10€ lisätään automaattisesti jokaisen harrastajan valmennusmaksuun. Kauden päätteeksi vanhemmat pääsevät vaikuttamaan siihen, miten jatkossa siivous hoidetaan.TOIMINTAMAKSU (joukkuevoimistelu)

korvaa aikaisemmat puku-, väline- ja kilpailumaksut ja on otettu käyttöön tammikuussa 2015 joukkuevoimistelun puolella. Maksun suuruus pohjautuu joukkueenjohtajan tekemään kausibudjettiin, joka jaetaan kuukausieriin.  

Kilpa-aerobicillä laskutetaan edelleen puku- ym maksut erikseen. Myös kesätreenit, eloleirit, muut leirit ja asu- ja välinehankinnat (budjettiin kuulumattomat) laskutetaan erikseen. Tarkempaa tietoa saat joukkueen johtajalta ja seuran rahastonhoitajalta.
PUKU- JA VARUSTEMAKSUT (kilpa-aerobic)

Noin 40,00-200,00€ puvusta ja muista varusteista riippuen.

Käytetyt puvut ja muut varusteet: Facebook KNV kilpa-aerobic kirppis

KILPAILUMATKAT (kilpa-aerobic)

Bussi 20,00-50,00€ / kilpailu

Kilpailumaksu n. 25€/ kilpailu

Ruokailut ym. 10,00-15,00€ / kilpailu

Majoitus 10,00-40,00€ / kilpailu (koulu / hotelli)

Laskut tulevat sähköpostiin ja niitä voi käydä katsomassa myös jäsentieto-ohjelmasta, kohdasta Omat tiedot.

LISENSSIT JA VOIMISTELUPASSIT

Jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla voimistelijalla tulee olla Voimisteluliiton kilpailulisenssi ja Stara-tapahtumaan osallistuvilla Stara-lisenssi. Kilpailulisenssillä saa osallistua myös Stara-tapahtumiin. Lisenssit ovat eri hintaisia kilpailutasosta riippuen, vakuutuksissa hinta perustuu lajiin. Tarkemmin lisensseihin voi tutustua Voimisteluliiton lisenssi - sivuilla.

Huomaathan, että mikäli lapsi on loukkaantunut, seura tarvitsee lääkärintodistuksen, siitä miten lapsi saa tai ei saa treenata. Mikäli lääkäri kirjaa treenikiellon,  seura tarvitsee sen kirjallisena. Mikäli kyseessä on esim. suositus treenien kevennyksestä tai treenaamisesta kivun mukaan, maksut kulkevat normaalisti ilman erillistä todistusta.

Jos harjoittelukielto/sairasloma kestää alle kuukauden, ei jäsen saa hyvitystä. Yli kuukauden mittaisista sairastumisista saa hyvityksen lääkärintodistusta vastaan ja maksu arvioidaan yksilöllisesti huomioiden se, pystyykö jäsen osallistumaan osaan harjoituksista.