Toiminta koronavirustilanteessa 

Keravan Voimistelijat toimii poikkeusaikana vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten linjauksia harrastustoiminnan osalta.

Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksia aina tarvittaessa. Seuraathan siis tiedoituskanaviamme (nettisivut, Facebook, Instagram).

Huom! Tämän sivun tiedot koskevat valmennusryhmiä, tutustu harrasteryhmien käytänteisiin täällä.


Mahdollisissa altistumis- ja tartuntatilanteissa noudatamme Keravan kaupungin toimintaohjeita koronatilanteen aikana. Toimintaohjeet löytyvät osoitteesta http://www.kerava.fi/ajankohtaista/koronavirus-ja-poikkeustilanne.


Tilannetiedote 15.3.2022:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka määräyksiä asiakastilojen terveysturvallisesta käytöstä. Koronaepidemia ei ole kuitenkaan ole ohi ja tilannetta seurataan aktiivisesti.

Lasten vanhemmat ovat tervetulleita pukeutumistiloihin.

Edelleen kiinnitetään huomiota käsien pesuun, pintojen ja välineiden puhdistamiseen sekä turhan oleskelun välttämiseen urheilu- ja pukeutumistiloissa.

Maskisuositus on toistaiseksi voimassa.


Tilannetiedote 31.1.2022 

Avin päätöksen mukaisesti aikuisten toiminta voi alkaa tiistaina 1.2.2022.


Tilannetiedote 21.1.2022

Viranomaispäätöksen mukaisesti vuonna 2002 syntyneiden ja sitä vanhempien harrastustoiminta pysyy keskeytettynä 7.2.2022 asti. 


Tilannetiedote 14.1.2022

Avin tiedotteen mukaisesti lasten ja nuorten harrastetoiminta (2003 ja myöhemmin syntyneet) saa jatkua terveysturvallisuus huomioiden.

2002- ja sitä aikaisemmin syntyneiden toiminta sisätiloissa on keskeytetty.


Kevätkausi 2022

Kilpa- ja valmennusryhmien toiminta toteutetaan terveysturvallisia ohjeita noudattaen. Tervetuloa mukaan! 

Luethan vielä toimintaohjeet, jotta voimme liikkua terveysturvallisesti koko kauden läpi.