Toimintaohjeet korona-ajalle

Päivitys 27.11.2020

28.11.-18.12.2020 kaikki seuran harjoitusvuorot sisätiloissa peruttu. Lue lisää tietoja tilanteesta etusivun uutisista.

Kauden 2020-2021 lasten ja nuorten ryhmiin ilmoittautuminen sekä aikuisten jumppakorttien osto on auki. Seuraamme tiivisti koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 pandemian tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Varaudumme muuttamaan ohjeistuksia tarpeen tullen nopealla aikajänteellä. Tiedotamme seuran mahdollisesti muuttuvista ohjeistuksista ensi tilassa. Seuraathan tiedotuskanaviamme nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.Jotta kaikki harrastajat voivat liikkua tunneilla turvallisin mielin, noudatathan seuraavia turvallisuusohjeitamme:1.           Tule tunneille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena.

2.          Huoltajia pyydetään odottamaan lapsiaan mahdollisuuksien mukaan pihalla tai autossa. (1 saattaja / lapsi). Ylimääräisiä kontakteja tulee välttää. Pienten lasten vanhemmat voivat tulla pukuhuoneeseen, silloinkin vasta juuri ennen tunnin päättymistä.

3.          Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Jos mahdollista, pue liikuntavaatteet päälle jo kotona. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä. Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.

4.         Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.

5.          Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

6.          Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi. Täytä juomapullo jo kotona.

7.          Olethan välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan koronatartunta.

8.         Noudatathan omaehtoista kahden viikon karanteenia, mikäli olet matkustanut ulkomailla.Huomioithan myös seuraavat käytäntömme:9.          Mikäli tunneilla käytetään yhteisiä välineitä, ne desinfioidaan käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

10.       Tunneilla noudatetaan 2 metrin turvavälejä mahdollisuuksien mukaan.

11.         Kaikki tunnit lopetetaan 5min ennen varsinaista päättymisaikaa, jotta edellinen ryhmä ehtii tunnilta ulos ennen seuraavan alkua.Päivitys 30.9.2020:

Mikäli on pienikin epäilys altistumisesta koronavirukselle, kuten altistumismahdollisuus esim. koulussa, päivähoidissa tai työpaikalla, ethän tule tunneillesi, kunnes olet täysin varma, ettei altistumista kohdallasi ole. Voit varmistaa tämän tarvittaessa viranomaisilta.


Keravan kaupungin päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme myös kasvomaskien käyttöä liikuntaan ja urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa, eli vähintään vanhemmille ja huoltajille hallin yleisissä tiloissa sekä kaikille koulujen ja muoden liikuntapaikkojen (Eerontien sali, Hyvinvointikeskus) pukeutusmistiloissa.