Toimintaohjeet

Mahdollisissa altistumis- ja tartuntatilanteissa noudatamme Keravan kaupungin toimintaohjeita koronatilanteen aikana. Toimintaohjeet löytyvät osoitteesta http://www.kerava.fi/ajankohtaista/koronavirus-ja-poikkeustilanne.

TUNNEILLA KÄYMINEN:

1.     Tule tunneille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena.

2.     Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Jos mahdollista, pue liikuntavaatteet päälle jo kotona. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä. Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.

3.     Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.

4.    Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

5.     Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi. Täytä juomapullo jo kotona.

6.     Olethan välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan koronatartunta.

7.    Noudathan aina viranomaisten karanteenisuosituksia, etenkin ulkomailta palatessasi ja altistumisen/tartunnan jälkeen.

NOUDATAMME TUNNEILLA MYÖS SEURAAVIA KÄYTÄNTEITÄ:

1.     Mikäli tunneilla käytetään yhteisiä välineitä, ne desinfioidaan käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

2.     Tunneilla noudatetaan turvavälejä mahdollisuuksien mukaan.

3.     Ohjaajamme ja valmentajamme käyttävät maskia tuntien ajan (pl. urheilusuoritukseen itse osallistuvat).

MAKSUT:

kt. koronatakuu