Toimintaohjeet

* Voimisteluviikolla ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta suosittelemme paikan varaamista (lapset: ryhmään ilmoittautuminen, aikuiset: jumppakortin osto) vahvasti. Rajaamme ryhmien kokoa niin, että turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Ilmoittautuneilla ja jumppakortin ostaneilla on etuoikeus tunneille, jos tunti tulee täyteen. Varauduthan myös jättämään yhteystietosi ohjaajalle/salikummille, mikäli et ole vielä ilmoittautunut. Seuralla tulee olla jokaisen tunnilla käyneen henkilön yhteystiedot tiedossa.


TUNNEILLA KÄYMINEN:

1.     Tule tunneille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena.

2.     Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Jos mahdollista, pue liikuntavaatteet päälle jo kotona. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä. Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.

3.     Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.

4.    Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

5.     Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi. Täytä juomapullo jo kotona.

6.     Olethan välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan koronatartunta.

7.    Noudathan aina viranomaisten karanteenisuosituksia, etenkin ulkomailta palatessasi ja altistumisen/tartunnan jälkeen.

NOUDATAMME TUNNEILLA MYÖS SEURAAVIA KÄYTÄNTEITÄ:

1.     Mikäli tunneilla käytetään yhteisiä välineitä, ne desinfioidaan käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

2.     Tunneilla noudatetaan 2 metrin turvavälejä mahdollisuuksien mukaan.

3.     Ohjaajamme ja valmentajamme käyttävät maskia tuntien ajan.

MAKSUT:

kt. koronatakuu