Koronainfo

Keravan Voimistelijat toimii poikkeusaikana vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten linjauksia harrastustoiminnan osalta.

Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksia aina tarvittaessa. Seuraathan siis tiedoituskanaviamme (nettisivut, Facebook, Instagram).

Huom! Tämän sivun käytännöt koskevat lasten ja nuorten sekä aikuisten harrasteliikuntaa, tutustu valmennusryhmien käytänteisiin täällä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Mahdollisissa altistumis- ja tartuntatilanteissa noudatamme Keravan kaupungin toimintaohjeita koronatilanteen aikana. Toimintaohjeet löytyvät osoitteesta http://www.kerava.fi/ajankohtaista/koronavirus-ja-poikkeustilanne.

Tilannetiedote 23.5.2022:

Maskin käyttö on vapaaehtoista. Myös työntekijämme valitsevat itse, käyttävätkö maskia työaikanaan.


Tilannetiedote 15.3.2022:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto ei jatka määräyksiä asiakastilojen terveysturvallisesta käytöstä. Koronaepidemia ei ole kuitenkaan ole ohi ja tilannetta seurataan aktiivisesti.

Lasten vanhemmat ovat tervetulleita pukeutumistiloihin.

Edelleen kiinnitetään huomiota käsien pesuun, pintojen ja välineiden puhdistamiseen sekä turhan oleskelun välttämiseen urheilu- ja pukeutumistiloissa.

Maskisuositus on toistaiseksi voimassa.


Tilannetiedote 31.1.2022:

Avin tiedotteen mukaisesti aikuisten toiminta ja perheliikuntatoiminta pääsee alkamaan tiistaista 1.2 alkaen terveysturvallisuustoimenpiteitä noudattaen. 


Tilannetiedote 21.1.2022:

Avin tiedotteen mukaisesti aikuisten toiminta ja perheliikunta edelleen tauolla 7.2.2022 asti.


Tilannetiedote 14.1.2022:

Avi on julkaissut tiedotteen, että lasten ja nuorten harrastetoimintaa ei rajoiteta (2003 ja myöhemmin syntyneet). Aikuisten toiminta ja perheliikunta tauolla 24.1.2022 asti.


Tilannetiedote 20.12.21:

Koronatakuut keväälle 2022 on julkaistu. Kurkistathan sivuvalikosta.