MalttiSport

13.8.2020

Maksutonta matalan kynnyksen harrasteliikuntaa alakouluikäisille!

 

Keravan liikuntapalvelun ja keravalaisten urheiluseurojen yhteistyönä toteutettava MalttiSport tarjoaa matalan kynnyksen harrasteliikuntaa alakouluikäisille. Tunneilla lapset pääsevät tutustumaan lajeihin omalla taitotasollaan, liikunnan ilo edellä! Kaikki tunnit ovat maksuttomia eikä niille tarvitse ilmoittautua etukäteen. MalttiSportin monipuolisesta lajitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! 

 

Keravan voimistelijat ovat mukana MalttiSportissa ja tarjoamme alakouluikäisille tanssillisen voimistelun tunteja torstaisin klo 17-18 Svenskbacka Skolalla, Kannistonkatu 5. Tunneilla tutustutaan tanssillisen voimistelun perusteisiin, tehdään omia koreografioita ja nautitaan yhdessä liikkumisesta hauskuutta unohtamatta!

 

Mitä on tanssillinen voimistelu?

”Se voi alkaa tarinasta, musiikista tai liikkeestä. Valmiiksi se syntyy ilon, taidon ja tunteen kautta. Tanssillinen voimistelu on kiehtovia koreografioita, musiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia, jotka heräävät eloon treenisaleilla! Joukon voimaa, josta syntyy kokonaisuus. Esiintymistä, iloa ja elämyksiä!”

- Voimisteluliitto

Tanssillinen voimistelu yhdistää tanssia sekä voimistelua ja tarjoaa harrastajille moni-ilmeisyytensä ansiosta runsaasti vaihtoehtoja ja eri tasoisia haasteita. Lajin keskiössä on rytmisyys, luovuus, yhdessä tekeminen ja ilmaisullisuus.

 

MalttiSport tuntitarjonta syksy 2020
MalttiSport tuntitarjonta syksy 2020
Kuva: Voimisteluliitto / Milla Vahtila
Kuva: Voimisteluliitto / Milla Vahtila