Ajankohtaista

Harrastestipendiä voi hakea 7 – 17-vuotias keravalainen nuori ke¬vääksi 2014. Valintaperusteina ovat mm. lapsen ja perheen elämänti¬lanne ja taloudelliset resurssit. Stipendi on tarkoitettu ohjattuun har-rastetoimintaan urheiluseurassa, kansalaisopistossa tai taiteen perus-opetusta antavassa oppilaitoksessa, esimerkiksi musiikkiopistossa. Harrastestipendin hakuaika on 1.12.2013 - 10.1.2014
Keskuskoululla järjestettävään Liikuntakerhoon mahtuu vielä mukaan 1-4 luokkalaisia Keskuskoulun oppilaita. Kerhossa harjoitellaan sekä koripallon että voimistelun perustaitoja ja tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Kerho järjestetään kolmena perjantaina (13.12, 10.1. sekä 17.1.) klo 14:00-15:00 koulun liikuntasalissa. Mukaan tarvitset iloista mieltä sekä liikuntaan sopivat vaatteet. Lue ilmoittautumisohjeet ja tule mukaan!
Järjestämme keväällä, heti kauden aluksi, kaksi erikoiskurssia: Kundaliinijoogan lauantaiaamuisin sekä HIIT-harjoittelun sunnuntai-iltaisin. Ilmoittautuminen on käynnissä. Tervetuloa kokeilemaan uutta!
Dodot 97:lle ja Apolloille mestaruushopeaa!
Ilmoittautuminen kevään 2014 ryhmiin alkaa porrastetusti 25.11. alkaen. Ensimmäiseksi avataan aikuisten erikoiskurssien ilmoittautuminen ja joulukuun puolivälissä myös uusien jäsenien ilmoittautuminen. Katso tarkempi aikataulu täältä.
RSS ATOM