Ajankohtaista

Keskuskoululla järjestettävään Liikuntakerhoon mahtuu vielä mukaan 1-4 luokkalaisia Keskuskoulun oppilaita. Kerhossa harjoitellaan sekä koripallon että voimistelun perustaitoja ja tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Kerho järjestetään kolmena perjantaina (13.12, 10.1. sekä 17.1.) klo 14:00-15:00 koulun liikuntasalissa. Mukaan tarvitset iloista mieltä sekä liikuntaan sopivat vaatteet. Lue ilmoittautumisohjeet ja tule mukaan!
Järjestämme keväällä, heti kauden aluksi, kaksi erikoiskurssia: Kundaliinijoogan lauantaiaamuisin sekä HIIT-harjoittelun sunnuntai-iltaisin. Ilmoittautuminen on käynnissä. Tervetuloa kokeilemaan uutta!
Dodot 97:lle ja Apolloille mestaruushopeaa!
Ilmoittautuminen kevään 2014 ryhmiin alkaa porrastetusti 25.11. alkaen. Ensimmäiseksi avataan aikuisten erikoiskurssien ilmoittautuminen ja joulukuun puolivälissä myös uusien jäsenien ilmoittautuminen. Katso tarkempi aikataulu täältä.
Valio Plus Akatemia® ja sen kummit – Sami Hyypiä, Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo ja Teemu Selänne – ovat nyt valinneet ensimmäiset stipendiensaajat ja yksi stipendin saajista oli meidän Ciiat. Onnea tytöille!
RSS ATOM