Ajankohtaista

Naisvoimistelijoiden toimisto siirtyy pikkuhiljaa joulunviettoon. Toimisto on suljettu 20.12.-1.1.14 välisen ajan. Normaaleihin aukioloaikoihin siirrymme tiistaista 7.1. alkaen. Lisäksi pidämme neljä ylimääräistä päivystystä liikuntaseteleiden vastaanottoa varten.
Naisvoimistelijoiden joulunäytösten teema oli tänä vuonna Finnhitsit ja niiden parissa nähtiinkin erittäin vauhdikkaita ja mukaansatempaavia esityksiä Keuda-talolla 15.12
Keravan liikunnan mitalit jaettiin perjantaina perinteeksi muodostuneessa Keravan Urheilugaalassa. KNV ohjaajista ja valmentajista Laura Adler, Lilli Lindberg sekä Sanna Tenkanen palkittiin pronssisella mitalilla kiitokseksi seurassa tehdystä työstä lasten, nuorten sekä aikuisten parissa. Onnittelut mitalisteille!
Harrastestipendiä voi hakea 7 – 17-vuotias keravalainen nuori ke¬vääksi 2014. Valintaperusteina ovat mm. lapsen ja perheen elämänti¬lanne ja taloudelliset resurssit. Stipendi on tarkoitettu ohjattuun har-rastetoimintaan urheiluseurassa, kansalaisopistossa tai taiteen perus-opetusta antavassa oppilaitoksessa, esimerkiksi musiikkiopistossa. Harrastestipendin hakuaika on 1.12.2013 - 10.1.2014
Keskuskoululla järjestettävään Liikuntakerhoon mahtuu vielä mukaan 1-4 luokkalaisia Keskuskoulun oppilaita. Kerhossa harjoitellaan sekä koripallon että voimistelun perustaitoja ja tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Kerho järjestetään kolmena perjantaina (13.12, 10.1. sekä 17.1.) klo 14:00-15:00 koulun liikuntasalissa. Mukaan tarvitset iloista mieltä sekä liikuntaan sopivat vaatteet. Lue ilmoittautumisohjeet ja tule mukaan!
RSS ATOM