Ajankohtaista

Gymnaestrada-tapahtumaa markkinoivan videon loppuhuipennusta (saapuminen Olympiastadionille ja ”karnevaalitunnelma” nurmella) kuvataan ti 12.8. klo 10-15 välisenä aikana. Tavoitteena on saada loppuhuipennukseen suuri ihmismassa saapumaan Olympiastadionille = Gymnaestradaan ja videon loppukohtaukseen stadionin nurmelle. Toivomme loppuhuipennuksessa olevan jo videolla aikaisemmin näkyneitä voimistelijoita/ esiintyjiä, mutta myös muita ihmisiä mukana. Niinpä kaikki jo kuvauksissa olleet henkilöt kuin myös muut halukkaat (eri ikäiset lapset, miehet ja naiset) ovat tervetulleita kuvauksiin. Tule itse mukaan, laita sanaa eteenpäin ystävillesi tai ota vaikka koko perhe mukaan kokemaan ensimakua Gymnaestradasta videokuvausten myötä.
Kauden 2014-2015 aikuisten viikko-ohjelma on julkaistu nettisivuillamme. Mukana on vanhoja tuttuja, muutama palaaja sekä tietenkin uutuuksia. Lisämaksullisia pienryhmiä, joihin täytyy ilmoittautua, on mukana myös. Ilmoittautuminen näille tunneille alkaa 11.8.2014 klo 18:00.
Keravan Naisvoimistelijat on mukana Suomen Voimisteluliiton vetämässä Ikiliike-hankkeessa, jonka tavoitteena on lisätä ikääntyneiden liikkujien määrää seuroissa. Osana hanketta seura ottaa syksyllä 2014 käyttöön uuden Ikiliike-jumppakortin ja Ikiliike-tunnit.
Toinen Monitaito-leiriviikko on noin puolessa välissä ja vauhtia riittää niin sisällä kuin ulkonakin. Jos lapsellasi ei ole mitään tekemistä elokuun ensimmäisellä viikolla (4.-8.8.), niin kesän viimeiselle leirille voi vielä ilmoittautua 19.6. saakka. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät nettisivuiltamme oikealla olevan leirimainoksen linkin takaa.
Maanantain kesäjumppapaikaksi on varmistunut kesäkuun ajaksi Killan koulu. Ulkojumppa keskiviikkoisin pidetään Sompion nurmikentällä, hiekkakentän välittömässä läheisyydessä.
RSS ATOM