Ajankohtaista

Valitettavasti Tsemppikseen oli livahtanut Body Power Lady-tunnin kohdalle väärä tuntikuvaus: Oikea tuntikuvaus on: Lihaskuntotunti, jolla tehdään kuntosalilta tuttuja liikkeitä painoja ja steppilautoja hyväksi käyttäen. Tunnilla käydään läpi vartalon päälihasryhmät sekä ryhdin ja tasapainon kannalta oleelliset lihakset. Painojen avulla voit säätää itsellesi sopivan treenitason. Sopii siis myös aloittelijoille ja vähemmän liikuntaa harrastaneille.
Keravan Naisvoimistelijat arpovat kaikkien 15.9. mennessä jumppamaksun maksaneiden kesken 3 kahden lipun pakettia marraskuussa 2014 Jäähallissa pidettävään Voimistelugaalaan, jossa esiintyy mm. Keravan miesten ryhmä.
Gymnaestrada-tapahtumaa markkinoivan videon loppuhuipennusta (saapuminen Olympiastadionille ja ”karnevaalitunnelma” nurmella) kuvataan ti 12.8. klo 10-15 välisenä aikana. Tavoitteena on saada loppuhuipennukseen suuri ihmismassa saapumaan Olympiastadionille = Gymnaestradaan ja videon loppukohtaukseen stadionin nurmelle. Toivomme loppuhuipennuksessa olevan jo videolla aikaisemmin näkyneitä voimistelijoita/ esiintyjiä, mutta myös muita ihmisiä mukana. Niinpä kaikki jo kuvauksissa olleet henkilöt kuin myös muut halukkaat (eri ikäiset lapset, miehet ja naiset) ovat tervetulleita kuvauksiin. Tule itse mukaan, laita sanaa eteenpäin ystävillesi tai ota vaikka koko perhe mukaan kokemaan ensimakua Gymnaestradasta videokuvausten myötä.
Kauden 2014-2015 aikuisten viikko-ohjelma on julkaistu nettisivuillamme. Mukana on vanhoja tuttuja, muutama palaaja sekä tietenkin uutuuksia. Lisämaksullisia pienryhmiä, joihin täytyy ilmoittautua, on mukana myös. Ilmoittautuminen näille tunneille alkaa 11.8.2014 klo 18:00.
Keravan Naisvoimistelijat on mukana Suomen Voimisteluliiton vetämässä Ikiliike-hankkeessa, jonka tavoitteena on lisätä ikääntyneiden liikkujien määrää seuroissa. Osana hanketta seura ottaa syksyllä 2014 käyttöön uuden Ikiliike-jumppakortin ja Ikiliike-tunnit.
RSS ATOM