Ajankohtaista

Viikolla 42 vietämme syyslomaa harrasteryhmissä. Tunnit jatkuvat normaalin aikataulun mukaan 20.10 alkavalla viikolla! Syyslomalla ei tarvitse olla liikkumatta. Lähde vaikka kävelylle yksin, kaksin tai isommassa porukassa! Tai käytä aika pihaa haravoiden.
Keravan kirjastossa pidetty ilmainen tuolijumppa sai tänään paikalle 29 naista ja yhden miehen tutustumaan tuolijumpan saloihin. Kolmen vartin jumppaa siivitti välillä iloinen nauru ja tiukka keskittyminen. Perkiksi ei annettu, vaikka välillä teki mieli.
Katselmuksissa päästiin näkemään kaikkien ryhmien syyskauden kilpailuohjelmat. Kiitokset katsojille tiiviistä tunnelmasta Savion koululla!
Keravan biccarit päästettiin syksyn ensimmäistä kertaa vauhtiin kisalavalle perinteikkäässä Valkeakosken Harkkakisassa. Kilpailuun ei osallistu kaikkia Suomen seuroja, joten osallistujamäärät olivat hieman pienemmät kuin normaalisti. Kilpailu on kuitenkin arvokas kenraaliharjoitus Cup-kilpailuihin, varsinkin kun tytöt pääsivät kokeilemaan kilpa-aerobicin virallista kilpailualustaa, joustoparkettia, ennen varsinaista kilpailukautta.
RSS ATOM