Ajankohtaista

Suomen Voimisteluliiton syksy 2014 huipentuu 15.11. pidettävään gaalanäytökseen Helsingin jäähallissa. Tämä Voimistelugaala on samalla Gymnaestradan Suomi-illan kenraaliharjoitus. Jäähallin estradilla nähdään illan aikana eri-ikäisiä ja eri lajien huippuvoimistelijoita, tanssin taitajia ja tanssillisen voimistelun hurmaa. Voimistelugaala toteutetaan kolmen teeman ympärille: yllätyksellisyys, kierrätys ja korkeatasoisuus. Ole mukana vuoden 2014 huippuhetkessä kanssamme ja tue samalla Keravan Naisvoimistelijoiden toimintaa!
Vaikka koulut alkoivat jo ja kesä uhkaa lähestyä loppua, me jatkamme vielä kesäjumppakautta elokuun loppuun saakka. Maanantaisin jumppaamme Keskuskoululla ja keskiviikkoisin Sompion nurmikolla klo 19:00-20:00.
Piruetin seuravaatteiden tilaus on jälleen käynnissä. Vaatteita voi tilata syyskuun 30. päivään saakka nettisivujen kautta. Mallikoot ovat sovitettavissa seuran toimistolla maanantaista 18.8. seuran aukioloaikoina.
Keravan Naisvoimistelijat järjestävät kilpasarjojen välinekisat. Ilmoittautuminen on avattu 15.8. klo 9:00 ja se jatkuu 30.8. saakka. Linkit ilmoittautumista varten ja ilmoittautuneet joukkueet löydät täältä.
Valitettavasti Tsemppikseen oli livahtanut Body Power Lady-tunnin kohdalle väärä tuntikuvaus: Oikea tuntikuvaus on: Lihaskuntotunti, jolla tehdään kuntosalilta tuttuja liikkeitä painoja ja steppilautoja hyväksi käyttäen. Tunnilla käydään läpi vartalon päälihasryhmät sekä ryhdin ja tasapainon kannalta oleelliset lihakset. Painojen avulla voit säätää itsellesi sopivan treenitason. Sopii siis myös aloittelijoille ja vähemmän liikuntaa harrastaneille.
RSS ATOM