Ajankohtaista

Ciiat matkustivat 24.-26.10. Viroon kartuttamaan kansainvälistä kilpailukokemusta. Lisäksi Camilla Bergström osallistui kilpailuun myös yksilösarjassa.
Keravan aerobiccarit starttasivat syksyisen kisakautensa Varala Cupista 18.-19. lokakuuta. Viikonloppu sisälsi onnistumisia, mutta myös suorituksiin vaikuttavaa uuden kilpailukauden alkujännitystä. Erityisesti sunnuntaipäivän kilpailijat onnistuivat kauden aloituksessaan:
Isovanhempien ja lastenlasten puuhahetki Kalevan koululla 18.10. sai temppuradalle yli viisikymmentä touhuajaa. Kehitettiin liikkuvuutta, lihaskuntoa, koordinaatiota, tasapainoa ja ketteryyttä. Tapahtumassa näkyi lasten riemu ja isovanhempien ilo. Monelle liikuntavälineelle keksivät lapset aivan uusia käyttötarkoituksia.
Viikolla 42 vietämme syyslomaa harrasteryhmissä. Tunnit jatkuvat normaalin aikataulun mukaan 20.10 alkavalla viikolla! Syyslomalla ei tarvitse olla liikkumatta. Lähde vaikka kävelylle yksin, kaksin tai isommassa porukassa! Tai käytä aika pihaa haravoiden.
Keravan kirjastossa pidetty ilmainen tuolijumppa sai tänään paikalle 29 naista ja yhden miehen tutustumaan tuolijumpan saloihin. Kolmen vartin jumppaa siivitti välillä iloinen nauru ja tiukka keskittyminen. Perkiksi ei annettu, vaikka välillä teki mieli.
RSS ATOM