Ajankohtaista

Tuolijumpan pitopaikka muuttuu 29.1. alkaen Viertolan palvelukeskuksesta Sampolan palvelukeskukseen. Torstaina 15. eikä 22. päivä pidetä jumppaa tilan puuttumisesta johtuen. Ryhmän osallistujat sopivat ohjaajan kanssa korvaavista kerroista kevään aikana.
Voit käydä maksamassa jumppamaksusi liikuntaseteleillä seuran toimistolla sen aukioloaikoina. Aukioloajat löytyvät seuran Yhteystietosivulta. Normaalin aukiolon lisäksi järjestämme kolme ylimääräistä toimistopäivystystä maksujen vastaanottoa varten. Ne ovat 12.1., 28.1. sekä 12.2. klo 17:00 - 20:00.
Ohjaajat, valmentajat ja hallitus kokoontui Jaakkolan koululle ideoimaan ja suunnittelemaan tulevaa. Uusi puheenjohtajamme esitteli hallituksen toimenkuvat ja työnjaon.
Klo 16:00 - 17:00 tanssijumppa ja klo 17:00 - 18:00 Corestrech. Molemmat Jaakkolan koululla! Kiitos osallistujille, mukavaa, että oli paljon ihan ensikertalaisia mukana!
Voimisteluviikolla on kaikille viikko-ohjelmien tunneilla avoimet ovet. Voit käydä kokeilemassa uusia tunteja ja etsimässä itsellesi sopivat ryhmät. Tervetuloa mukaan seuran toimintaan!
RSS ATOM