Ajankohtaista

Tarvitsetko harrastusta varten tapaturmavakuutuksen? Seura ei vakuuta automaattisesti kaikkia jäseniää, mutta tarjoaa mahdollisuuden ottaa Pohjolan Jumppaturvan tapaturmien varalta. Vakuutuksen voi hankkia ilmoittautumisen yhteydessä tai jälkikäteen syyskuun loppuun mennessä Ilmoittautumispalvelusta.
Kaipaako jumppavaatteesi päivitystä? Tänään 27.8. kannattaa suunnata Keravan Intersportiin edullisille ostoksille. Mukana menossa myös Keravan Naisvoimistelijat.
Tervetuloa tutustumaan seuran toimintaan ja toimijoihin Keravan kävelykadulle joko keskiviikkona 26.8 klo 17:00-19:00 Prisman edessä olevalle aukiolle tai lauantaina 29.8. klo 9:40-13:30 vanhan kaupungintalon eteen. Voit samalla maksaa jumppamaksusi, kuulla lisää toiminnastamme tai ilmoittautua mukaan toimintaan. Tavataan "torilla"!
Syyskausi alkaa myös seuratuotteiden alennusmyynnillä! Tyhjennämme varastosta kaikki Davidin seuratuotteet sekä Catmandoon takit. Olemme alentaneet mustien ja turkoosien Davidin seuratoppien ja –paitojen sekä Catmandoon takkien hinnat. Lasten mustat Davidin topit myytiin jo loppuun. Tule hakemaan omasi jäljellä olevista!
RSS ATOM