Keravan Voimistelijat etsii tuntivalmentajaa!

18.5.2020

Joukkuevoimistelutiimimme kaipaa lisävahvistusta - oletko se juuri sinä?

Joukkuevoimisteluvalmentaja

 

Tehtävään kuuluu kilpailevien joukkueiden valmentamista. Työtä voidaan tarjota joustavasti valittavan työntekijän toiveiden ja osaamisen mukaan. Työaika sijoittuu iltaan ja viikonloppuun. Työn voi aloittaa joustavasti jo kesän aikana.

 

Eduksi katsomme:

 

-          Voimisteluliiton koulutustausta

-          Työkokemus joukkuevoimistelun valmentamisesta

-          Halu oppia ja kouluttautua lisää

-          Oma-aloitteisuus, sitoutuneisuus

-          Hyvät yhteistyötaidot

-           Joukkuevoimistelun tuomarikortti

 

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja joustavan työn yhdessä Keravan suurimmista urheiluseuroista. Tuemme valmentajan kouluttautumista Voimisteluliiton koulutuspolun mukaisesti. Olemme panostaneet viime vuosina olosuhteisiin, ja vuokraamallamme hallilla meillä on omat harjoittelutilat kanveeseineen. Seurassa on hyvä kehittämisen henki, ja valmentajat tekevät tiivistä yhteistyötä.

 

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Sanna Tenkanen, puheenjohtaja@keravanvoimistelijat.fi p. 040-5260579 (vain iltaisin ja viikonloppuisin) sekä joukkuevoimistelun vastaava Iita Kalmari joukkuevoimistelu@keravanvoimistelijat.fi

 

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme 31.5. mennessä sähköpostitse puheenjohtaja@keravanvoimistelijat.fi.

 

 

Monipuolista liikuntaa ammattitaidolla ja iloisessa hengessä kaiken ikäisille ja kaiken tasoisille liikkujille.  Tähtiseura- laatuohjelman "Aikuiset"- sekä "Lapset & nuoret"- osa-alueiden tähtimerkit takaavat laadukkaan toiminnan kaikissa harrasteryhmissä. Kilpavalmennuspuolella harrastusvaihtoehtoina löytyy joukkuevoimistelua eri toiminta- ja tavoitetasoilla, kilpa-aerobicia sekä tanssillista voimistelua.