Nyt haettavana UUSI harrastusavustus lapsille ja nuorille!

16.10.2019

Keravan kaupungin tuki lasten- ja nuorten harrastamiseen nyt haettavissa.

Keravan kaupunki on avannut lasten ja nuorten harrastamiseen  uuden tukimuodon. Avustusta myönnetään vähävaraisten 7-20-vuotiaiden keravalaisten lasten ja nuorten seuroissa ja yhdistyksissä tapahtuvan harrastamisen harrastusmaksuihin.

Avustus on jatkuvasti haettavissa ja koskee vain maksamattomia harrastemaksuja, koska tuki maksetaan suoraan seuralle. Vuoden 2019 maksujen kohdalla avustushakemus tulee palauttaa meille 30.11.2019 mennessä joko sähköpostilla: info@keravanvoimistelijat.fi tai postitse: Santaniitynkatu 7 B 24, 04250 Kerava, kuoreen tai sähköpostiin otsikko "harrastetuki". Avustusta voi saada kerran puolessa vuodessa ja se voi olla tapauskohtaisesti 30-100 % vuosittaisesta harrastamisen kustannuksesta. 

Vuoden 2020 harrastemaksujen osalta hakemus tulee laittaa seuralle mieluiten viikon kuluessa ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli hakemus laitetaan yli kuukauden kuluttua ilmoittautumisesta, harrastemaksun laskusta ehtii lähteä muistutus kirje.

Lisää tietoa avustuksesta ja avustushakemus löytyy https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/avustukset#tukilasten (kohta 11). Hakemuskaavake myös uutisen liitteenä.

Liitteet