Tilannetiedote 27.4.2021

26.4.2021

Keravan kaupunki on linjannut, että maanantaista 3.5. alkaen Keravalla avataan sisäliikuntatilat alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan, eli myös seuramme alle 20-vuotiaiden joukkueet pääsevät sisälle treenaamaan.  KNV:n omalla hallilla harjoittelu päästään aloittamaan jo 29.4. kun yksityisten liikuntatilojen sulku päättyy.

Harrastustoiminta toteutetaan terveysturvallisen ohjeistuksen mukaan siten, että lähikontakteja vältetään. Kilpailuihin valmistautuvien ryhmien on Olympiakomitean linjauksen mukaisesti mahdollista harjoitella ohjelman kokonaisia kuvioissa ja suorittaa ohjelman läpimenot ryhmäliikkeineen, mikäli ryhmän koko sisätiloissa on 10 tai alle ja ulkotiloissa 50 tai alle, ja mikäli voimistelijoilta, sekä alle 18-vuotiaiden voimistelijoiden huoltajilta on saatu siihen suostumus.

Harrastusryhmän koko on 10 osallistujaa. Isompien ryhmien on mahdollista harjoitella isommissa tiloissa, esim. kahdessa ryhmässä, joiden välillä kontaktit vältetään. 

Ryhmien ohjaajat/ valmentajat ovat yhteydessä omiin ryhmiinsä, sekä huoltajiin. 


  • Tule tunnille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena
  • Pukuhuoneisiin ainoastaan harrastajat. Mikäli pakko, saattajat voivat tulla pukuhuoneisiin maskia käyttäen, mutta silloinkin vain juuri ennen tunnin alkua / tunnin päättymistä.
  • Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Jos mahdollista, pue liikuntavaatteet päälle jo kotona. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä. Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.
  • Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi. Täytä juomapullo jo kotona.
  • Ole välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan koronatartunta.
  • Noudata omaehtoista 14 päivän karanteenia, mikäli olet matkustanut ulkomailla.


HUOM! Tunneille voivat osallistua ainoastaan ryhmään ilmoittautuneet henkilöt!!!


Aikuisten sisäliikuntaryhmät ovat edelleen tauolla, mutta ulkoliikuntaryhmät päästään aloittamaan 17.5. Seuraathan tiedotteita nettisivuillamme!