Rajoitustoimien vaikutus toimintaan 1.-28.3.

2.3.2021

Koronapoikkeustilanteen vuoksi KNV:ssa otetaan käyttöön seuraavat rajoitustoimet 1.-28.3.2021

2007 syntyneiden ja sitä vanhempien lasten ja nuorten harrastustoiminta keskeytetään ja siirretään etätoteutukseen.

  • Ryhmien valmentajat antavat lisätietoa aikatauluista

2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastustoiminta toteutetaan terveysturvallisen ohjeistuksen mukaisesti siten, ettei ohjatussa toiminnassa synny lähikontaktia.

Tule tunnille vain terveenä. Jää kotiin myös lieväoireisena.

  • Pukuhuoneisiin ainoastaan harrastajat. Mikäli pakko, saattajat voivat tulla pukuhuoneisiin maskia käyttäen, mutta silloinkin vain juuri ennen tunnin alkua / tunnin päättymistä.
  • Tule liikuntapaikalle sisään vasta kun oma vuorosi alkaa. Jos mahdollista, pue liikuntavaatteet päälle jo kotona. Poistu paikalta heti omien treeniesi päätyttyä. Peseydy mahdollisuuksien mukaan vasta kotona.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Pese kätesi aina ulkoa sisälle tultaessa, ennen ja jälkeen treenien, WC-käynnin yhteydessä tai kun olet yskinyt ja niistänyt. Käytä käsien kuivaamiseen paperiliinoja tai omaa pyyhettäsi.
  • Yski ja aivasta hihaasi tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Käytä vain omaa juomapulloasi ja omia tarvikkeitasi. Täytä juomapullo jo kotona.
  • Ole välittömästi seuraan yhteydessä, mikäli olet käynyt seuran tunnilla tai seuran hallilla ja sinulla todetaan koronatartunta.
  • Noudata omaehtoista 14 päivän karanteenia, mikäli olet matkustanut ulkomailla.

Lähikontakti tarkoittaa fyysistä kontaktia tai oleskelua kasvotusten tai samassa tilassa alle kahden metrin etäisyydellä yli 15 minuutin ajan.


Aikuisten ryhmäliikuntatuntien keskeytys jatkuu

Keravan Voimistelijat toimii poikkeusaikana vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten, Suomen Voimisteluliiton sekä Olympiakomitean linjauksia harrastustoiminnan osalta.

Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksia aina tarvittaessa. Seuraathan siis tiedoituskanaviamme (nettisivut, Facebook, Instagram).

Suosittelemme, että kaikki jäsenemme ja toimijamme lataavat THL:n Koronavilkku-sovelluksen osoitteesta www.koronavilkku.fi.