Palkitut 2020

14.12.2020

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Suureksi iloksemme saamme jälleen palkita upeita jumppareita sekä uskollisia seuratoimijoita! 

Vuoden pikkujumppari

Sienna Sinisalo - Team Minit

"Sienna on monin tavoin esimerkillinen aerobiccarin alku, joka nuoresta iästään huolimatta ymmärtää ahkeran harjoittelun, positiivisen asenteen ja hyvän yhteishengen merkityksen. Sienna saapuu treenisalille aina hymyssä suin tehden kärrynpyöriä ja hauskuuttaen treenikavereitaan. Hän harjoittelee ahkerasti ja yrittää uudestaan vaikeimpiakin liikkeitä lannistumatta. Tästä syystä myös kehitystahti on ollut huimaa ja uusia temppuja on opittu jatkuvasti. Kaiken tämän lisäksi Sienna jaksaa kannustaa ja tsempata joukkuekavereitaan jokaisissa treeneissä ja varmistaa omalla toiminnallaan, että kaikilla on tervetullut fiilis treeniporukassa. 8-vuotiaalla Siennalla on takanaan valmentajien odotukset ylittänyt ensimmäinen kisakausi ja huikeasta asenteesta päätellen vielä monta samanlaista edessä!"


Vuoden jumppari

Else Eskelinen

"Else on innokas ja uskollinen Ikiliikejumppari, joka on nyt koronasyksynäkin käynyt joka ikisellä Ikiliiketunnilla - siis kaikissa viidessä viikoittain! Else toimii Eerontien salin kolmella viikkotunnilla salikummina ja on hoitanut tehtävän esimerkillisesti tänä vaikeana syksynä. Hän on positiivisesti tervehtien maski kasvoillaan vastaanottamassa muut jumpparit jo eteistilassa ja kuittaa tulijat osallistujalistaan tarkkaan. Hän myös huolehti, että tilassa on käsidesi esillä saliin mentäessä / sieltä poistuttaessa. Else on käytökseltään hillitty ja rauhallinen, iloinen ja positiivinen ihminen. Valmis auttamaan ja tekemään, jos mihin häntä olen mukaan kysynyt."


Vuoden tsemppari

Liana-joukkue

"Ahkera, motivoitunut ja hyvällä tsempillä sekä positiivisella fiiliksellä harjoitteleva 12-14 vuotiaiden joukkuevoimistelujoukkue."


SVUL Uudenmaan piirin ohjaajastipendi

Nette Laaksonen

"Nette on tunnollinen, aktiivinen ja työhönsä sitoutunut ohjaaja, joka toimii upeana roolimallina lapsille. Nette on myös innostava sekä kannustava ja ottaa kaikki lapset tunneillaan huomioon."


Vuoden seura- ja urheiluteko

"Vuoden seura- ja urheilutekopalkinto halutaan osoittaa tänä vuonna koko seurayhteisölle, joka on osoittanut ihailtavaa periksiantamattomuutta, sopeutumiskykyä ja seurahenkeä tämän poikkeuksellisen vuoden aiheuttamien haasteiden edessä. Lämpimin kiitos kuuluu jokaiselle jäsenelle, työntekijälle, ohjaajalle, valmentajalle ja vapaaehtoiselle, jotka ovat ponnistelleet seuran ja yhteisen hyvän vuoksi vaativan ja raskaankin vuoden aikana. Te mahdollistatte seuran toiminnan alati muuttuvassa maailmassa - kiitos siitä!"


Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja suuri kiitos kaudesta 2020!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!