Kiitos kevätnäytökseen osallistuneille!

18.5.2022

Kiitos katsojat, esiintyjät, talkoolaiset, vanhemmat, valmentajat ja ohjaajat! Saimme kerrassaan ihastuttavan näytöksen täynnä ihastuttavia ja taitavia esityksiä!


Kevätnäytös 2022 videotallenne on valmistunut! DVD-video (10 euroa + postitus) tai HD-laatuinen USB-muistitikku (15 euroa + postitus). Videon kesto 1:05. 

Tilaukset osoitteeseen: erkki.hanski@live.fi


Kevätnäytöksessä palkitsimme perinteisesti eri tavoin onnistuneita ja vuoden aktiiveja. Tässä vielä palkitut:


Ohjaajalautanen: Melissa Luotonen

Melissa on toiminut pitkään ja ahkerasti seurassa niin ohjaajana kuin valmentajanakin. Tällä hetkellä hän valmentaa seuran eri-ikäisiä tanssillisen voimistelun harrastajia. Viimeisen vuoden aikana Melissa on niin sanotusti puhjennut kukkaan valmennuksessaan, mikä näkyy niin tuntien sisällöissä kuin ohjaamisotteessakin. Melissa toimii upeana esimerkkinä niin nuoremmille ohjaajille kuin voimistelijoillekin.


Vuoden joukkue: Adriana

Voimistelijat ovat harjoitelleet pitkään yhdessä, jo vuosien ajan. Tämä pitkä ja harras harjoittelu on tuottanut tulosta, mikä on näkynyt myös joukkueen viime aikaisissa sijoituksissa. Treeneissä treenataan tosissaan mutta pilke silmäkulmassa ja hyvällä fiiliksellä, mikä säteilee myös treenien ulkopuolelle.


Vuoden juniorivalmentaja: Carla Vesto

Carla Vesto valmentaa seurassamme kilpa-aerobicryhmiä Team Minit ja Esivalmennus. Carlalle lasten hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntä ja se näkyy Carlan päivittäisessä valmennustoiminnassa. Carla huomioi jokaisen lapsen yksilöllisesti ja kohtelee jokaista lasta tasavertaisesti. Carla on helposti lähestyttävä, kannustava valmentaja, joka kuuntelee ja tukee valmennettaviaan.

Carlan panos näkyy myös vapaaehtoistyönä. Carla on toiminut vuoden 2021 Suomen Voimisteluliiton kilpa-aerobicin lasten ja nuorten työryhmään edistäen lasten laadukasta voimistelua. Carla kuuluu myös seuramme hallitukseen, jossa hän toimii lasten ja nuorten työryhmään. Carla on kehittänyt lasten ja nuorten harrastustoimintaa upeasti eteenpäin jo lyhyessä ajassa.

Kiitos Carlan panostuksesta seurallemme.


Vuoden seuratoimija: Leni Siitonen-Heinonen
Leni on osallistunut seuratoiminnan kehittämiseen kahden voimistelevan tyttärensä kautta jo useamman vuoden ajan. Leni on toiminut jojovastaavana sekä osana viestintä- sekä markkinointitiimiä. Lenin kanssa hommat sujuvat sovitusti ja ennen kaikkea positiivisella otteella. Kiitos Leni!


Vuoden aikuisliikunnan vaikuttaja: Kati Vesterinen

Kati on toiminut aikaisemmin aikuisliikunnan työryhmän vetäjänä ja on edelleen mukana Aili työryhmässä sekä hoitaa salikummin tehtäviä. Kati toimii myös seuramme toisena Gymnaestrada puuhanaisena ollen seuramme vastuullinen Gymppi. Kati on aina mukana rauhallisella, asioita edistävällä otteella ja hänen kanssaan on ilo toimia yhdessä. Kiitos Kati!