Kauden 2022-2023 viikko-ohjelmat julkaistu!

15.6.2022

Kauden 2022-2023 viikko-ohjelmat on nyt julkaistu!


Pääset ilmoittautumaan lasten ja nuorten ryhmiin sekä ostamaan ryhmäliikunnan jumppakortteja Hoika-jäsenrekisterin kautta. 


Lapset ja nuoret, harrasteliikunta:

Viikko-ohjelmasta löytyy uutuuksina Parkour eri ikäryhmille - saamme joukkoomme uuden ohjaajavahvistuksen, Eetu Ukkolan. Tule ja hyppää alitusten, ylitysten ja temppuilun maailmaan!

Uutuutena on myös perheliikuntaa kaksi ryhmää: arkisin sekä viikonloppuisin. Valitse, kumpi perheellenne sopii paremmin ja tule mukaan liikkumaan yhdessä lapsesi (/läheisen lapsen) kanssa!

Olemme myös kasvattaneet voimisteluperhettämme KIPINÄT-ryhmällä! Ryhmään voi tulla ilman minkäänlaista harrastustaustaa ja antaa voimistelukipinän viedä mennessään. Ryhmän hintaan kuuluu pallo ja pääsemme heti syksyllä tekemään välineharjoituksia.


HUOM! Ilmoittautuminen on jatkossa koko toimintavuodelle syksy 2022 - kevät 2023! (Enää ei tarvitse muistaa ilmoittautua uudelleen kevään ryhmiin.) Mikäli haluat peruuttaa kevään osallistumisen tai vaihtaa ryhmää kevääksi, teethän sen kirjallisesti (info@keravanvoimistelijat.fi) syyskauden loppuun mennessä (11.12.2022). 


Ryhmäliikunta ja IKILIIKE-tunnit:

Ryhmäliikuntalukujärjestys kaudelle 2022-2023 tuo tullessaan paljon uutuuksia! Pääsemme nauttimaan jälleen Minnan tanssitunneista Iskelmäjumpassa sekä pistää hien virtaamaan varjonyrkkeilyssä! Sannan tunnit siirtyvät maanantaille mutta voimaharjoittelu jatkuu edelleen Sannan kanssa. 

Ja mikäs sen parempaa kuin vanha tuttu Tehokeho torstaisin Tarjan ohjaamana!


Lisää kivaa tulossa myös kurssien ja workshoppien muodossa. Kursseille ja workshopeille ilmoittaudutaan erikseen ja niistä informoidaan heti elokuun alkupuolella lisää!


Muistathan myös kesän ajan kesäjumpat juhannusviikolle asti sekä taas heti elokuussa 3.8 alkaen!