Ilmoittautuminen kevätkauden harrasteryhmiin on alkanut!

7.12.2020


Ilmoittautuminen kevään harrasteryhmiimme on auennut! Voit tutustua kevätkauden tuntitarjontaan ja viikko-ohjelmaan nettisivuillamme kohdasta "harrastetoiminta". Kevätkausi 11.1.-9.5.2021.



Näin ilmoittaudut

Rekisteröitynyt jäsen: https://go.hoika.net/public/Login.aspx

Rekisteröitymätön jäsen: https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx

Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan sivun alalaidasta "tilaa uusi salasana"-painikkeesta. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite.

  1. Ohjelma vaatii alaikäiselle käyttäjälle aina huoltajan rekisteröitymisen. Rekisteröidy käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset lisäämään huollettavan tiedot alikäyttäjäksi.
  2. Kirjautuneena sisään, valitse oikeasta laidasta "ilmoittautuminen". Tarkista alasvetovalikosta, että olet valinnut lapsen nimen ilmoittautujaksi.
  3. Valitse listalta haluamasi jumppa, jonka jälkeen ohjelma opastaa eteenpäin.  Tässä kohtaa voit halutessasi valita myös Pohjolan jumppaturvan.
  4. Mikäli taloudesta useampi lapsi osallistuu harrastetunneillemme, lisää molempien/kaikkien lapsien kohdalle ryhmä "sisaralennus".
  5. Lopuksi ilmoittautumisesta lähtee sähköpostilla ilmoittautumistiedot sekä lasku automaattisesti.
  6. Perheliikuntaan ilmoittautuessasi toimi kuten yllä, mutta muista ilmoittaa ryhmään myös lapsen huoltaja.

Koronatakuu

Lasten ja nuorten harrasteryhmien koronatakuun sekä hyvityskäytännöt löytyvät tähän uutiseen liitetystä tiedostosta. Voit tutustua korona-ajan toimintaohjeisiimme tarkemmin nettisivuillamme.



Harrastestipendi

Keravan kaupunki ja Sinebrychoff tukevat keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä.

Kevään 2021 harrastestipendiä voi hakea 7–17 -vuotiaskeravalainen nuori (1.1.2004 - 31.12.2014 syntyneet). Stipendi on tarkoitettu ohjattuun harrastetoimintaan esimerkiksi urheiluseurassa, järjestössä, kansalaisopistossa tai taideoppilaitoksessa. Valintaperusteinamme ovat muun muassa lapsen ja perheen taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset olosuhteet. 

Hakulomakkeet liitteineen tulee toimittaa 5.1.2021 klo 15 mennessä postitse osoitteeseen Keravan kaupunki, vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunta, PL 123, 04201 Kerava tai asioimalla Sampolan asiointipisteessä osoitteessa Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava. Laita kirjekuoreen merkintä "Harrastestipendi kevät 2021". Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. 



Sinebrychoffin ja Keravan kaupungin harrastestipendihakemus 2021

https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/PublishingImages/avustukset/Sinebrychoffin%20ja%20Keravan%20kaupungin%20harrastestipendihakemus%202021.pdf

Päätökset ilmoitetaan kaikille hakijoille tammikuussa 2021. 



Cardu-jäsenkortti

Jäsenkorttimme on saatavilla vuodesta 2021 alkaen Cardu-mobiilijäsenkorttina. Ohjeet mobiilijäsenkortin lataamiseen ja käyttöön löydät tähän uutiseen liitetystä tiedostosta.



Autamme teitä mielellämme ilmoittautumisessa ja sopivan ryhmän löytämisessä - ota yhteyttä!

Seuratoiminnan koordinaattori - Tarja Mahkonen

info@keravanvoimistelijat.fi / 040 7288767

Harrastekoordinaattori - Carla Vesto

lapsetjanuoret@keravanvoimistelijat.fi / 040 7072995