Cardu-mobiilijäsenkortti

7.9.2021

Olemme ottaneet käyttöön Cardu-mobiilijäsenkortin tammikuussa 2021. Jäsenkortti saa käyttöönsä lataamalla mobiilikaupasta ilmainen Cardu-sovellus. 

Jokainen kauden 2021 jäsenmaksun maksanut saa tekstiviestillä henkilökohtaisen linkin, jonka kautta Keravan Voimistelijoiden jäsenkortin saa käyttöönsä. Mikäli olet maksanut jäsenmaksun etkä ole saanut tesktiviestiä / kortti ei näy sovelluksessa viikon sisällä, ota yhteyttä info@keravanvoimistelijat.fi.  


Samaan korttiin tulee tieto VIP tai IKILIIKE, mikäli olet ostanut jomman kumman näistä korteista. Vain 15krt kortit säilyvät edelleen paperisina, toimistolta noudettavina.


Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta käytössä ja tarvitset edelleen paperisen jäsen- ja jumppakortin, laitathan tiedon siitä: info@keravanvoimistelijat.fi.

Huom! Tarkistathan, että sinulta löytyy ajan tasalla oleva puhelinnumero Hoika- jäsenrekisteripalvelusta. Jäsenkortti lisätään sille puhelinnumerolle, joka on merkitty Hoikaan ensisijaiseksi (lapsella usein huoltaja). Jos haluat vaihtaa jäsenkortin saajaksi esimerkiksi lapsesi, mutta säilyttää Hoikassa huoltajan numeron, olethan
yhteydessä: info@keravanvoimistelijat.fi.

Kaikki jäsenetuudet löytyvät jatkossa suoraan Cardusta.