Koronavirustilanne, päivitys 15.5.2020

15.5.2020

Keravan Voimistelijoiden toiminnan asteittainen käynnistys 15.5.2020 jälkeen

 

Suomen hallitus päätti 4.5.2020 koronapandemian vuoksi asetettujen rajoitusten purkamisesta. Tämän pohjalta Voimisteluliitto antoi 5.5.2020 omat ohjeet ja suosituksensa seuratoiminnan asteittaisesta käynnistämisestä. Näin ollen myös me Keravan Voimistelijoissa päätimme hallituksen kokouksessa 14.5.20 oman toimintamme asteittaisesta avaamisesta 15.5.20 alkaen.

Kilpailu- ja valmennustoiminnan joukkueet saavat halutessaan aloittaa 15.5.2020 alkaen yhteiset harjoitukset ulkotiloissa pienryhmissä ym. ohjeita ja suosituksia noudattaen. Alaikäisten osalta keräämme ulkotreeneihin osallistumiseen huoltajan suostumuksen.

Kesäkuun alusta joukkueet aloittavat myös porrastetusti yhteiset sisäharjoitukset, 50 hengen kokoontumisrajoitus huomioiden. Yhteistreeneihin ei pidä kenenkään osallistua, mikäli kokee jotain sairauden oireita, tai jos kokee riskin itselleen tai perheelleen liian suureksi. Alaikäisten osalta keräämme myös yhteistreeneihin osallistumiseen huoltajan suostumuksen. Näiden yhteisharjoitusten lisäksi harjoittelua täydennetään edelleen tarpeen mukaan koti- ja etätreeneillä. Kesätauko kilpailu- ja valmennustoiminnassa alkaa juhannuksena. Tarkemmat joukkuekohtaiset aikataulut, lisätiedot yhteisharjoitusten käynnistymisestä sekä loppukaudesta saat joukkueen omalta vastuuvalmentajalta lähipäivinä.

Harrasteryhmien kevätkausi päättyi 10.5.20, joten sen osalta aiempiin kauteen liittyviin päätöksiin ei tullut muutoksia. Voimisteluliiton ohjeistuksen ja Keravan kaupungin koulujen käyttöä koskevan päätöksen mukaisesti toteutamme myös kesäkuun alun liikunnalliset kesäleirit suunnitelmien mukaisesti viranomaisten koronaa koskevia ohjeita ja suosituksia noudattaen sekä rajoituksia kunnioittaen. Aikuisliikuntapuolella kesäjumpat pystytään myös toteuttamaan.  Näidenkin toteuttamisessa noudatamme kokoontumisrajoitusta sekä hygieniaohjeita.