Sitovat ilmoittautumiset kesän 2015 Gymnaestradaan sekä vaatetilaukset tehtävä 21.11. mennessä

12.11.2014

Olemme avanneet jäsenrekisteriin ilmoittautumislomakkeen sekä vaatetilauslomakkeet ensi kesän Gymnaestradaa varten. Sitovat ilmoittautumiset sekä tilaukset tulee olla tehtyinä viimeistään 21.11. sähköisellä lomakkeella.

Ilmoittautumiset sekä Suomi-asu ja esiintymisasutilaukset tehdään jäsenrekisterissä olevilla lomakkeilla. Lomakkeet löytyvät rekisteristä Ilmoittautuminen-välilehdeltä.

Ilmoittautumislomake

Sähköinen ilmoittautumislomake on pitkä ja siellä on useita kohtia, joihin täytyy vastata. Oheisessa tiedossa on lomakkeen malli, johon on merkitty kohdat, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota. Lomakkeen voi myös tulostaa ja toimittaa paperisena joko seuran toimistolle tai Gympille.

Ilmoittautumislomakkeessa on huomattava:

  • Useaan kohtaan tulee ruksia En osallistu kohta
  • Lounaspassin sekä näytöslippujen tilaaminen on vapaaehtoista. Lounaspassi on kuitenkin suositeltava, varsinkin jos aiot viettää tapahtumassa useamman päivän viikon aikana.
  • World team -ohjelman esiintymisasuna tilattava paita tilataan lomakkeen kautta.
  • Majoitustuotteita EI tilata lomakkeella. Jos haluat esim. huovan, pyyhkeen tai tyynyn, sen voi hankkia verkkokaupasta.

Jos et ole varma omasta roolistasi Valkeassa linnussa tai Let the fun beginnissä, tarkista se ohjaajaltasi. Kesän parhaat festarit ohjelmassa lähdetään mukaan helpompaan rooliin.

Esiintymisasut

Ennen esiintymisasutilausta käy katsomassa tapahtuman vaihtopörssistä mahdollisuutta hankkia esiintymisasu käytettynä.

Lomakkeen kautta voit tilata esiintymisasuja seuraaviin ohjelmiin:

  • Valkea lintu: Joutsen sekä Satakieli
  • Kesän parhaat festarit
  • Jos metsään haluat mennä nyt - perheliikuntaohjelma

Let the fun begin -ohjelmassa on voimistelijoiden omat vaatteet (siniset farkut (kapeahkot, joustavat, pohjemittaiset tai kääritty nilkoista hieman, mikä tahansa sinisen sävy), valkoinen toppi ja sen päälle valkoinen kangaspaita/paitapusero, jossa ¾ hihat tai ne on kääritty ranteesta) ja World teamin -paita tilataan ilmoittautumislomakkeella.

Suomi-asu

Kaikkien marssiin osallistuvien tulee olla pukeutuneena viralliseen marssiasuun: takki, housut ja joku paidoista. Lisäksi, jos marssija haluaa marssiin mukaan hatun tai laukun, sen tulee olla virallinen marssiasutuote eli hattu tai pipo sekä reppu. 

Kuvat ja mittataulukot tuotteista löytyvät seuran tapahtumasivulta.

Suomi-asun tilaaminen on täysin vapaaehtoista. Avajaisiin voi osallistua myös marssimatta seuraamalla sitä katsomosta. 

Kaikki ilmoittautumiset ja tilaukset ovat sitovia.


Olemme jo keräneet yhteisiä varoja tapahtuman kulujen kattamiseksi ja jatkamme tätä varojen keruuta myös tulevan kevään ajan. Käy katsomassa, mitä talkoita meillä on luvassa ja ilmoittaudu mukaan. Mitä enemmän saamme varoja kerättyä, sitä edullisemmaksi lähteminen yksittäiselle voimistelijalle tulee! 

Lisätietoja:

Mervi-Gymppi
mervi.ritokoski@gmail.com
040-913 1012

Tiina
tiina.hedeman@keravannaisvoimistelijat.fi
040-187 9655