Kesäleirit 2020

HUOM! Vallitsevan koronavirustilanteen, Keravan kaupungin koulujen salien käyttöä koskevien päätösten ja Voimisteluliiton päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti vuoksi leirien järjestäminen on mahdollista! 

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja mikäli kokoontumisrajoitukset muuttuvat joudumme perumaan/siirtämään leirejä.

Leirit järjestetään hygienia- ja väljyyssuosituksia sekä kokoontumisrajoituksia kunnioittaen. Flunssan oireita tuntevat voimistelijat ja valmentajat jäävät kotiin eivätkä osallistu leirille. Osallistujat liikkuvat pienryhmissä ja harjoituksissa huomioidaan turvavälit sekä erittäin hyvä käsihygienia. Valmentajat valvovat osallistujien siirtymisiä harjoitustiloista toisiin ja ruokailut on porrastettu. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille leirikirjeen mukana.

KNV järjestää perinteiset kaikille koululaisille avoimet liikunta- ja voimisteluleirit kesäkuussa 2020 Svenskbacka skolanilla!

1. leiriviikko 1.-5.6.

2. leiriviikko 8.-12.6.

Leirille et tarvitse aiempaa voimistelutaustaa vaan kiinnostus voimistelua ja liikkumista kohtaan riittää! Leiri sopii hyvin myös harrasteryhmien jumppareille sekä tanssillisen voimistelun, tanssin, kilpa-aerobicin ja muiden lajien harrastajille!

Luvassa perusliikuntataitojen kehittämistä ja voimistelun harjoittelua, uusia kavereita, leikkejä ja pelejä ulkona ja sisällä, temppurataa, kaikilla voimisteluvälineillä harjoittelua, temppuilua ja paljon muuta. Leirillä harjoitellaan, leikitään ja pelataan erilaisissa ryhmissä ja eri valmentajien opastuksella. Tervetuloa!

MITÄ?Avoin voimistelu- ja liikuntaleiri
MISSÄ?Svenskbacka skola
MILLOIN?Maanantaista perjantaihin 1.-5.6.2020 ja 8.-12.6.2020 toiminta-aika klo 9-15. Leirille voi tuoda klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16 asti. Aamulla ja iltapäivällä toiminta-ajan ulkopuolella on valvottua vapaata toimintaa.
MIKSI?Luvassa perusliikuntataitojen kehittämistä ja voimistelun harjoittelua, uusia kavereita, leikkejä ja pelejä ulkona ja sisällä, temppurataa, kaikilla voimisteluvälineillä harjoittelua, temppuilua, leiriolympialaiset, leirinäytös ja paljon muuta. Leirillä harjoitellaan, leikitään ja pelataan erilaisissa ryhmissä ja eri valmentajien opastuksella.
MITÄ MAKSAA?

Leirihinta 120€ / viikko (30€/päivä, 60€/2 päivää, 90€/3 päivää) sisältää leirivälineen. Leirin hintaan kuuluu lämmin lounas joka päivä.


LISÄTIETOJA INFO@KERAVANVOIMISTELIJAT.FI 

ILMOITTAUTUMINEN LEIREILLE AUKEAA 9.3.2020!

VIIKON 23 leirille ilmoittautuminen 9.3.-31.5.2020

Rekisteröityneet henkilöt
Lomakkeen täyttöön pääsee täältä.


Rekisteröitymättömät henkilöt
Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee täältä rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön.

 

VIIKON 24 leirille ilmoittautuminen 9.3.-7.6.2020

Rekisteröityneet henkilöt
Lomakkeen täyttöön pääsee täältä.

Rekisteröitymättömät henkilöt
Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee täältä rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön.