Kesäleirit 2019

Järjestämme kaikille koululaisille avoimia liikunta ja voimisteluleirejä

kesällä 3-7.6.2019 ja 10.-14.6.2019!

 

Leirille et tarvitse aiempaa voimistelutaustaa vaan kiinnostus voimistelua ja liikkumista kohtaan riittää! Leiri sopii hyvin myös harrasteryhmien jumppareille sekä tanssillisen voimistelun, tanssin, kilpa-aerobicin ja muiden lajien harrastajille!

 

Luvassa perusliikuntataitojen kehittämistä ja voimistelun harjoittelua, uusia kavereita, leikkejä ja pelejä ulkona ja sisällä, temppurataa, kaikilla voimisteluvälineillä harjoittelua, temppuilua,  ja paljon muuta.Leirillä harjoitellaan, leikitään ja pelataan erilaisissa ryhmissä ja eri valmentajien opastuksella. Tervetuloa!

 

MITÄ?Avoin voimistelu- ja liikuntaleiri
MISSÄ?Svenskbacka skola
MILLOIN?Maanantaista perjantaihin 3.-7.6.2019 ja 10.-14.6.2019 toiminta-aika klo 9-15. Leirille voi tuoda klo 8.30 alkaen ja hakea klo 16 asti. Aamulla ja iltapäivällä toiminta-ajan ulkopuolella on valvottua vapaata toimintaa.
MIKSI?Luvassa perusliikuntataitojen kehittämistä ja voimistelun harjoittelua, uusia kavereita, leikkejä ja pelejä ulkona ja sisällä, temppurataa, kaikilla voimisteluvälineillä harjoittelua, temppuilua,  leiriolympialaiset, leirinäytös ja paljon muuta. Leirillä harjoitellaan, leikitään ja pelataan erilaisissa ryhmissä ja eri valmentajien opastuksella.
MITÄ MAKSAA?

Leirihinta 120€ / viikko (30€/päivä, 60€/2 päivää, 90€/3 päivää) sisältää leirivälineen.  Leirin hintaan kuuluu lämmin lounas joka päivä.

 

VIIKON 23 leirille ilmoittautuminen

Rekisteröityneet henkilöt
Lomakkeen täyttöön pääsee täältä:


Rekisteröitymättömät henkilöt
Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee täältä rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen
sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön.

VIIKON 24 leirille ilmoittautuminen

Rekisteröityneet henkilöt
Lomakkeen täyttöön pääsee täältä.

Rekisteröitymättömät henkilöt
Mikäli lomakkeen täyttäjä ei ole vielä rekisteroitynyt, pääsee täältä  rekisteröitymislomakkeeseen, jonka täyttämisen jälkeen
sisäänkirjautumalla pääsee suoraan lomakkeen täyttöön.

 

LISÄTIETOJA INFO@KERAVANVOIMISTELIJAT.FI