Jäsenedut

Keravalainen sisustusalanliike Salainen Sisustaja Oy tarjoaa jäsenillemme alennusta. Jäsenemme saavat jäsenkorttia näyttämällä myymälän normaalihintaisista tuotteista ja sisustussuunnittelusta alennusta -10%, alennus ei koske tilattavia tuotteita. Käy tutustumassa yksinkertaisen tyylikkääseen skandinaaviseen sisustustyyliin paikan päällä!

Liike sijaitsee osoitteessa Kauppakaari 11, sisäänkäynti Nikkarinkujan puolelta. Tarkemmat tiedot aukioloajoista osoitteesta www.salainensisustaja.fi

TokkaCare hyvinvointialan yritys tarjoaa jäsenillemme -20%:n alennuksen hoidoista. Alennuksen saa Anun tekemistä hoidoista näyttämällä jäsenkorttia. Tarjonnasta löytyy laaja valikoima erilaisia hoitoja esim. sokerointia, jalkahoitoja, hierontaa. Liike sijaitsee osoitteessa Kivenhakkaajantie 3B. www.tokkacare.fi

Anatomia-Agentti

 

Kaipaatko kehonhuoltoa sellaselta, joka on oikeasti kiinnostunut ja haluaa auttaa? Jos sinulla on kiputiloja tai muuten ongelmia lihasten/nivelten kanssa, tai urheilijana tarvitset lihashuoltoa, ota yhteyttä! Oona on koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja kuntosalivalmentaja. Hän on valmistunut Suomen hierojakoulusta ja hoitoina onnistuu niin mobilisointi, kalvo- ja sidekudoskäsittely, triggerpistekäsittely kuin kinesioteippauskin.

Yritys on kiinnostunut jokaisesta asiakkaastaan yksilönä ja  tunnuslause onkin "Yksilöityä hierontaa". Asiakkaiden ikähaarukka on lapsesta vanhukseen ja jokaisen asiakkaan tilannetta yksilöllisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Lisätiedot täältä ja ajanvaraukset täältä

Yhteistyösopimuksen mukaisesti Anatomia-Agentti tarjoaa seuramme jäsenille jäsenkorttia näyttämällä -15% hieronnoista!

Intersport Kerava;


Yhteistyökumppanimme Intersport Kerava tarjoaa KNV:n jäsenille -15% alennuksen vaatteista ja jalkineista!  Alennus vain normaalihintaisista tuotteista.   KNV:n jäsenyys tulee todentaa kassalla, esim. jäsenkortilla tai näyttämällä tieto puhelimella jäsentieto-ohjelmasta.

Auron Kerava;

 

Keravan Auron Fysioterapeutit on erikoistunut aktiiviseen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä urheilufysioterapiaan.  Keravan Auron tarjoaa KNV:n jäsenille lihastasapainokartoituksen edulliseen jäsenhintaan 59e/henkilö (norm. 79e).  Lihastasapainon kartoituksen tarkoituksena on pyrkiä selvittämään kehon mahdolliset virheasennot ja liikkeiden hallinnan ongelmat tarkastelemalla muun muassa ryhtiä, nivelliikkuvuuksia, lihasten aktivoitumisjärjestyksessä ja lihasvoimaa. Oleellista on myös kliinisen päättelyn avulla pyrkiä selvittämään ne kehon rakenteet, joiden toiminnanhäiriöstä virheellinen kuormitus johtuu.

 

Jäsenedun saa esittämällä jäsenkortin kartoitukseen menon yhteydessä. Aikoja lihastasapainokartoitukseen tai fysioterapiaan voi varata p: 044 204 3215.

 

Piruetti;

 

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille

10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Verkkokauppa: 
Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, kirjoita "minulla on kampanjakoodi" -kenttään koodi VOIMISTELU, merkitse vielä seurasi nimi viestikenttään. Alennus näkyy ostoskorissa välittömästi.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse piruetti(a)piruetti.fi.

Piruetin liikkeet:
-10 % alennuksen saa näyttämällä seuran jäsenkorttia tai maksukuittia jäsenmaksusta.