Jäsenedut

K-Supermarket Karuselli

 

Nyt voit vaivattomasti omien ostosten lomassa, K-Supermarket Karusellissa,  tukea KNV:n toimintaa! Ilmoittaudu tukijaksi osoitteessa www.plussa.com/sponsorointi . Syötä sponsorointikoodi kenttään koodi SP0798. Tukijaksi ilmoittautuminen ei vaikuta omiin plussapisteisiin. Voit itse lopettaa tai vaihtaa tuen kohdetta milloin vain.

Muista aina näyttää plussakorttia kassalla asioidessasi K-Supermarket Karusellissa!

Intersport Kerava;


Yhteistyökumppanimme Intersport Kerava tarjoaa KNV:n jäsenille -15% alennuksen vaatteista ja jalkineista!  Alennus vain normaalihintaisista tuotteista.   KNV:n jäsenyys tulee todentaa kassalla, esim. jäsenkortilla tai näyttämällä tieto puhelimella jäsentieto-ohjelmasta.

Auron Kerava;

 

Keravan Auron Fysioterapeutit on erikoistunut aktiiviseen tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä urheilufysioterapiaan.  Keravan Auron tarjoaa KNV:n jäsenille lihastasapainokartoituksen edulliseen jäsenhintaan 59e/henkilö (norm. 79e).  Lihastasapainon kartoituksen tarkoituksena on pyrkiä selvittämään kehon mahdolliset virheasennot ja liikkeiden hallinnan ongelmat tarkastelemalla muun muassa ryhtiä, nivelliikkuvuuksia, lihasten aktivoitumisjärjestyksessä ja lihasvoimaa. Oleellista on myös kliinisen päättelyn avulla pyrkiä selvittämään ne kehon rakenteet, joiden toiminnanhäiriöstä virheellinen kuormitus johtuu.

 

Jäsenedun saa esittämällä jäsenkortin kartoitukseen menon yhteydessä. Aikoja lihastasapainokartoitukseen tai fysioterapiaan voi varata p: 044 204 3215.

 

Piruetti;

 

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille

10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Verkkokauppa: 
Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, kirjoita "minulla on kampanjakoodi" -kenttään koodi VOIMISTELU, merkitse vielä seurasi nimi viestikenttään. Alennus näkyy ostoskorissa välittömästi.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse piruetti(a)piruetti.fi.

Piruetin liikkeet:
-10 % alennuksen saa näyttämällä seuran jäsenkorttia tai maksukuittia jäsenmaksusta.

Suomen Voimisteluliitto;

 

Jäsenenämme saat käyttöösi myös Suomen Voimisteluliiton neuvottelemat jäsenedut esim. jäsenhinta Suomen Voimisteluliiton koulutuksista.