Perheliikunta

Keravan Voimistelijoiden perheliikuntatunnit ovat iloista, terveyttä edistävää liikuntaa, jota vanhempi voi harrastaa yhdessä lapsen kanssa. Lapsen kanssa voi tulla liikkumaan kuka tahansa aikuinen lapsen lähipiiristä. Jumppakaverin ei aina tarvitse olla oma äiti tai isä. Kaveriksi käy myös mummi, kummi, täti, setä tai joku muu läheinen aikuinen, johon lapsi luottaa. Haluamme tarjota mahdollisuuksia harrastaa ja viettää aikaa yhdessä, kerätä yhteisiä kokemuksia ja muistoja.

Tunneilla liikunnan lisäksi on tärkeässä asemassa aikuisen ja lapsen vuorovaikutuksen kehittäminen, toisiin vanhempi-lapsi pareihin tutustuminen sekä yhdessä tekeminen. Yhteisten liikuntahetkien tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä. Liikuntatuokion aikana aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana. Lapset oppivat mallin avulla parhaiten, joten aikuisen esimerkki on tärkeä.

PERHESPORTTI 
Perhesportti on aikuisen ja lapsen yhteinen liikuntahetki. Tunnilla aikuiset saavat tehokkaan treenin ja lapset mukavaa ja innostavaa liikuntaa. Lapsen iästä riippuen on mahdollista jumpata koko tunti mukana tai leikkiä omilla leluilla osa tunnista. Mukaan voi tulla koko perheen voimin. Luvassa yhteisiä elämyksiä ja hyvää fiilistä! Lapset vauvasta kouluikäiseen pärjäävät tunnilla hyvin. Päälle mukavat, kiristämättömät liikuntavaatteet ja lapselle oma lelu mukaan.

PERHELIIKUNTA 1-3v.
Perheen yhteinen jumppahetki, jossa kaikille saa tulla hiki. Tunnilla harjoitella perusliikuntataitoja temppuilemalla sekä laulujen ja leikin varjolla tutun aikuisen kanssa.

PERHETEMPPUILU 4-6v.
Aikuisen ja lapsen yhteinen jumppatuokio, jossa kaikille saa tulla hiki. Tunnilla harjoitellaan voimistelun perustaitoja temppuilun ja erilaisten leikkien avulla.

Taaperojumppa
Taaperojumpassa lapset pääsevät liikkumaan yhdessä vanhempien kanssa. Sokerina pohjalla on yhteinen esiintyminen Kevät - ja Joulunäytöksissä. Tervetuloa mukaan!
3-5 vuotiaat pojat pääsevät purkamaan energiaansa vauhdikkaassa Ninjajumpassa, jossa tulee tutuksi niin puolapuut, renkaat, nassikkapaini sekä liikunnan riemu. Tervetuloa mukaan!