Perheliikunta

Keravan Voimistelijoiden perheliikuntatunnit ovat iloista, terveyttä edistävää liikuntaa, jota vanhempi voi harrastaa yhdessä lapsen kanssa. Lapsen kanssa voi tulla liikkumaan kuka tahansa aikuinen lapsen lähipiiristä. Jumppakaverin ei aina tarvitse olla oma äiti tai isä. Kaveriksi käy myös mummi, kummi, täti, setä tai joku muu läheinen aikuinen, johon lapsi luottaa. Haluamme tarjota mahdollisuuksia harrastaa ja viettää aikaa yhdessä, kerätä yhteisiä kokemuksia ja muistoja.

Tunneilla liikunnan lisäksi on tärkeässä asemassa aikuisen ja lapsen vuorovaikutuksen kehittäminen, toisiin vanhempi-lapsi pareihin tutustuminen sekä yhdessä tekeminen. Yhteisten liikuntahetkien tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä. Liikuntatuokion aikana aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana. Lapset oppivat mallin avulla parhaiten, joten aikuisen esimerkki on tärkeä.

PERHELIIKUNTA 1-3v.
Perheen yhteinen jumppahetki, jossa kaikille saa tulla hiki. Tunnilla harjoitella perusliikuntataitoja temppuilemalla sekä laulujen ja leikin varjolla tutun aikuisen kanssa.

PERHETEMPPUILU 4-6v.
Aikuisen ja lapsen yhteinen jumppatuokio, jossa kaikille saa tulla hiki. Tunnilla harjoitellaan voimistelun perustaitoja temppuilun ja erilaisten leikkien avulla.

Lisäksi järjestämme kausittain perheliikunnan erilliskursseja. Keväällä 2020 mm. Bailamama2baby!

Taaperojumppa
Taaperojumpassa lapset pääsevät liikkumaan yhdessä vanhempien kanssa. Sokerina pohjalla on yhteinen esiintyminen Kevät - ja Joulunäytöksissä. Tervetuloa mukaan!
3-5 vuotiaat pojat pääsevät purkamaan energiaansa vauhdikkaassa Ninjajumpassa, jossa tulee tutuksi niin puolapuut, renkaat, nassikkapaini sekä liikunnan riemu. Tervetuloa mukaan!